Есента се очертава като доста натоварен период за Григор Димитров.

...
Есента се очертава като доста натоварен период за Григор Димитров.
Коментари Харесай

Григор Димитров ще участва на турнира в Нур Султан


Есента се обрисува като много претрупан интервал за Григор Димитров. След като в края на август разгласи, че ще се включи в шампионатите в Метц и София, през днешния ден стана ясно, че в седмицата след конкуренцията в „ Арена Армеец “ българинът ще вземе учасите и в ATP 500 конкуренцията в Нур Султан.

Турнирът в Казахстан ще се организира едвам за трети път, само че към този момент натрупва все по-сериозен престиж в Тура. Това е напълно явно и от тазгодишния лист с участници. Схемата ще оглави Даниил Медведев, а измежду останалите звезди в конкуренцията са Карлос Алкарас, Стефанос Циципас, Феликс Оже-Алиасим, Хуберт Хуркач, Андрей Рубльов. Роберто Баутиста Агут, Яник Синер и Диего Шварцман, както и първата ракета на домакините Александър Бублик.

Предстоящото присъединяване ще бъде дебютно за Димитров на Astana Open. За последно той бе на корта на провеждащото се сега Открито състезание на Съединени американски щати, където загуби във втори кръг от Брендън Накашима. Очаква се жребият за главната скица на шампионата в Нур Султан да бъде изтеглен на 1 октомври.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР