Есента наближава неумолимо, а с нея и новите надежди за

...
Есента наближава неумолимо, а с нея и новите надежди за
Коментари Харесай

Любовен хороскоп: 3 зодии ще се влюбят тази есен. Купидон ще се погрижи за връзката им

Есента наближава непреклонно, а с нея и новите очаквания за бъдещето. За страдание, не всеки може да се надява да откри любовта бързо. Звездите дефинираха 3 зодии които ще се влюбят тази есен. Купидон е сложил задачата си в тях.

Любовен хороскоп за есента: Близнаци, Дева, Стрелец

Златните цветове на есента, миризмата на листа и някой прелестен на хоризонта – всичко това ще накара сърцата на 3-те зодии да затуптят още в този момент. Всички можем да им завиждаме.

Близнаци

Близнаците скоро ще навлязат в нов стадий от живота. Благодарение на това те ще срещнат изцяло нови хора и в тази група ще има някой, който споделя пристрастеностите и светогледа на Близнаци.

Това безспорно ще завърти главите им и ще накара сърцата им да бият по-бързо. Те би трябвало да удрят, до момента в който желязото е горещо и да дадат късмет на този човек, и те могат да основат в действителност красива връзка.

Дева

Девата оживява през есента. Сега тя ще има доста сила, която счита да влага в любовния си живот.

Въпреки че нормално е заета, в този момент ще откри малко време да се погрижи за сърдечните си неща. А когато тя поеме самодейността е несъмнено, че никой няма да й устои.

Всичко, което би трябвало да направи, е надълбоко да повярва, че е кадърен да завоюва нечие сърце.

Стрелец

Стрелецът ще се окаже на кръстопът и ще би трябвало да избере един от тях, само че ще направи верния избор.

Бързо ще разбере, че си е коствало да сложи всичко на една карта и да поеме риска, тъй като това ще накара сърцето му да бие по-бързо.

Той може да разчита на невероятни завършения с индивида, който от дълго време е откраднал сърцето му, макар че никой не го е очаквал.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР