Есента и зимата са периодите на настинки и можете да

...
Есента и зимата са периодите на настинки и можете да
Коментари Харесай

Kак бързо да излекуваме херпес на устните

Есента и зимата са интервалите на настинки и можете да хванете херпес за нула време. Вятърът духа, появява се хрема и към този момент усещате изтръпване или парене на устните. А можете и да се болестите от половинката, в случай че я целувате по устата, когато тя към този момент страда от това вирусно заболяване. Какво предизвиква появяването на заболяването и по какъв начин да се лекува?

Какво съставлява херпесът
6 елементарни и лесни метода за справяне с херпесите
Всеки един то нас се е сблъсквал с херпеса. Веднъж появил се е не можем да махнем вируса, който го предизвиква, само че най-малко можем да облекчим...
Прочети повече
Това е тип вирусно заболяване. Проявява се във тип на дребни мехури по кожата и лигавиците. Не е елементарно да се изкорени заболяването. Херпесът може да се повтаря неведнъж поради слаб имунитет, огромен стрес и мощна изтощеност.

Известни са общо осем типа херпес, само че първите три са съпроводени от явни мехурчета по устните.

Първият тип се промъква в тялото посредством контузии или драскотини, както и посредством пряк контакт с носителя на вируса – посредством целувка или говорене. По кожата отвътре или по ъглите на устните се появяват мехурчета. В същото време, откакто е хванал херпесния вирус, човек може да почувства настинка и повишение на телесната температура.

Този тип херпес може да се популяризира и по сексуален път. В този случай обривът се локализира в гениталиите.

Като втори тип се схваща генитален херпес. Предава се по сексуален път и се демонстрира по следния метод: по гениталиите се появяват мехурчета, ерозия, оток и зачервяване, появява се положение на мъка в гениталиите.
Не яжте тези храни, в случай че имате херпес!
Болезнен, скучен и твърдоглав, херпесът постоянно се появява в най-неподходящите моменти и е кадърен да съсипе идващите няколко дни от жив...
Прочети повече
Третият вид е необичаен. Това е херпес зостер, а причинителят му е вирус, сходен на варицелата.

Защо се появява?

Има няколко аргументи за появяването на херпес. Човек може да влезе в контакт с притежател на вируса: целувки, ястия и т. н. Херпесът може да се популяризира и посредством козметика, да вземем за пример червило. Друга допустима причина е сексът. По време на сексуален акт течностите се обменят и постоянно има късмет да се болестите.

Как да реагирате, в случай че развиете херпес

В никакъв случай не докосвайте мястото на демонстрация на херпес с ръце - вирусът може да се разнесе към окото и да се популяризира по кожата на лицето.
5 национални средства, които ще отстраняват херпеса за ден
Вирусът на херпес симплекс (HSV) е зараза, която предизвиква херпес. Херпесът визира повърхността на кожата и лигавиците по лицето или...
Прочети повече
Спазвайте разпоредбите за хигиена, изключително след улицата и посещаване на публични места, вземете си обособена забрадка, чаша и паница.

Козметичната чанта отива в кошчето. Патогенът може да остане върху четките за грим, сенките, червилото. Купете нов грим, откакто се възстановите.

Използвайте антивирусни медикаменти като мас и зеленка. Третирайте деликатно засегнатата област с памучен тампон.

Консултирайте се с Вашия доктор. За да потвърдят диагнозата, те ще вземат PCR натривка от обривите, след което ще бъдат предписани антивирусни медикаменти.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР