Есента е преходен сезон, в който трябва да имаме подходящи ...

Есента е преходен сезон, в който трябва да имаме подходящи

Мода есен 2021 – на какъв костюм заложи принцеса Софи?

Есента е временен сезон, в който би трябвало да имаме подобаващи облекла за времето, в което заран е много хладно, а денем, изключително в офиса, по-прелестно. А и до момента в който не падне сняг на открито, не е хубаво да се навличаме прекалено много. Ето за какво един костюм от панталон и сако, под което има памучна блузка с дълъг или пай ръкав, са изцяло задоволителни, несъмнено, в композиция с предпочитаното палто. Именно на подобен недавна заложи принцеса София, посещавайки Кралския лицей в Хемпшир.
Графинята на Уесекс, която има много претрупан график в финално време, сподели, че държи на прочут английски дизайнер. Облечена с тъмнозелен костюм от сако и панталон, тя бе посрещната с духов оркестър. А стилните специалисти на Острова незабавно отбелязаха, че той е на Виктория Бекъм, освен това от по-остаряла нейна сбирка.
Макар костюмът към този момент да не е в наличност в стилната къща, сакото „ Patch Pocket “ може да бъде намерено във Англия, само че от плата туид.
As Colonel-in-Chief of the Royal Corps of Army Music, The Countess of Wessex today visited the Royal College of Military Music in Hampshire to open the new Higher Training Wing?‍♀️?
HRH raised a flag to mark the opening of the new building, and met student Bandmasters? — The Royal Family (@RoyalFamily)
„ Поздравления за костюма на графинята “, „ Този цвят ѝ отива! “, разясняват почитатели на английския кралски двор под фотосите, споделени в Instagram.

От Бъкингамския замък показват, че като основен полковник на Кралския корпус на армейската музика, принцесата е имала частта да открие новия корпус към висшето училище. С повдигането на знамето му, тя е отбелязала откриването на постройката.
?️Today is. To mark the occasion The Countess of Wessex, who has been a Global Ambassador for the since 2003, visited in London to support an initiative encouraging children to have their eyes tested. — The Royal Family (@RoyalFamily)
Междувременно кралски биографи означават, че графинята на Уесекс се е появила със същия костюм през 2020 година Подобно на Кейт Мидълтън, тя обича да носи облеклата от дрешника си нееднократно, като с времето ги рециклира.
В края на предходната седмица принцеса Софи посети учебно заведение в Лондон, с цел да насърчи акция за детското зрение измежду подрастващите. Именно за този собствен ангажимент тя носеше също сако, само че този път панталонът ѝ бе в по-ярък звук на зеленото.

Източник: tialoto.bg