Есента е подготвила различни предизвикателства при представителите на различните зодии.

...
Есента е подготвила различни предизвикателства при представителите на различните зодии.
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за ЕСЕН 2017

Есента е подготвила разнообразни провокации при представителите на другите зодии. Ето защо е нужно, с цел да ги посрещнете:
Овен
Ако сте родени под знака на Овен неприятностите ви с пари през есента ще се дължат на обстоятелството, че нямате задоволително приходи и приходи. Проблема ще е в неправилното консумиране на ресурсите ви, както и в неумението ви да подредите вярно целите си. Сега ще зародят позабравени или отсрочени от вас финансови отговорности, които ще е нужно да платите в този момент непременно. През есента едно ново другарство ще ви зареди с позитивна сила. Ще се усили желанието ви да измененията метода си на живот, задачите или заниманията си. В множеството случаи това ще бъде човек от друго обитаемо място, от друга народност или вяра. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ше съумеете да постигнете персонален триумф обвързван със остаряло ваше предпочитание. Най-вероятно това ще се дължи на обстоятелството, че ще приемете мъдрия съвет на другар. През есента ще ви разстрои една неприятна вест или събитие обвързвано с жена, която е ваша родственик или ваша съседка. Мъжете родени под знака на Овен да не занемаряват дребните битови поправки в дома си. Избягвайте използването на развалени електрически уреди и друга техника. Отвъдното, което ще бъде обръщение за едно идно значимо събитие в дома ви. Есенен хороскоп
Телец
Ако сте родени под знака на Телец през тази есен ще имате много нереални упования за реализацията на ваши стремежи или проекти. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) неискреността на човек от кръга ви другари или познати ще ви нарани много. Макар че доста добре знаете, каква персона е в реалност. Ще изживеете горест или терзание към жена, която най-вероятно е ваша родственица. През тази есен очаквайте повече задължения или значимо събитие към мъж от фамилията. През този сезон ще възникне спор, който може да ви сложи в деликатна обстановка или да ви провокира към взимане на решение за смяна. Ще следите едно значимо събитие в живота на човек, с който имате професионални контакти. През есента ще очаквате развиването на една лицемерна или користна игра, която ваш другар е почнал. Вие няма да сте директни участници в нея, само че ще дадете някои положителни препоръки, които надали ще бъдат чути. Ще зародят сложни връзки при брачни или интимни сътрудници с по-голяма разлика във възрастта. Есента ще бъде неподходящо време за правосъдно или юридическо дело.
Близнаци
През есента представителите на знака Близнаци могат да чакат всевъзможни изненади свързани с бебе или дете. Може да ви изненада вест обвързвана с непредвидена бременност или с раждането на дете. Важни събития ще настъпят и в живота на ваше лично дете, в случай че имате такова През тези три месеца (Септември, Октомври и Ноември) ще ви се наложи да се погрижите въпреки и за малко за личното си или на непосредствен човек здраве. През този интервал на годината ще зародят разнообразни по темперамент грижи към ваш родственик или сватбен сътрудник. През есента ще разберете, че една ваша загуба през годината от предходната есен насам, напълно не е била инцидентна. Сега точно заради този факт, че не сте се заели тогава, ще ви се даде в този момент по-добър късмет. Ще разберете, че в този момент имате доста по- добър шанс. Това, което тогава сте считали за загуба или неуспех, в действителност е било тъкмо противоположното. През есента планирате или се подготвяте за пътешестване в края на годината. Тя може да е такава, която има връзка с празниците в края на декември или заради друга значима причина. Някои представители на зодиакалния знак Близнаци през есента ще изоставен дома си или ще се реалокират в различен град или страна. Есенен хороскоп
Рак
Ако сте родени под знака на Рак тази есен ви чакат доста работа, разнообразни настоятелен диалози, връзки или предложение за работа. Интересно развиване в образованието, кариерата или бизнеса ще има за човек от вашето семейство или от кръга ви близки роднини. Мнозина от вас ще запомнят тази есен с годеж или женитба, обвързвана с човек от професионалния ви или бизнес кръг. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ви следва да извършите покупка за дома. Сега може да се ангажирате с ремонт или с пренасяне. Може да очаквате приятна изненада в дома си от човек, който сега живее или работи в друго обитаемо място. През есента ще преминете през един стрес или сложен миг, обвързван с значимо, съвсем съдбовно за вас решение. С наближаването края на годината ще сте по-нетърпеливи и ще желаете съответни резултати и дейности в живота си. Затова в този момент ще бъдете оптимално дейни и амбициозни. Напълно допустимо е да постигнете финансов триумф, да получите непредвидени пари. Есента ще бъде удобно за вас време за разрешаване на една комплицирана или деликатна финансова обстановка.
Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през есента ще ви зарадват пари, които ще получите по някакъв метод посредством жена. Вероятно тя е ваша родственик, настоятелен сътрудник, клиент и други Отлагането на едно събиране през есента или непредвиденото ви неявяване от него ще е по-лични или фамилни аргументи. През този сезон може да сте съпричастни към събитие обвързвано с кражба или случай в дома на ваши другари, съседи или родственици. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ще имате удобно време за обич. Тя може да ви " навести " на място или с човек, за който не сте имали предварителни упования и проекти. През есента ви следва уреждането на значим документ, с който ще срещнете известни усложнения или затруднения. Възможно е той да бъде значим за разрешаването на някакви неприятности. Очаквайте вести свързани със тягост и проблем в града или селото където живеете. Те несъмнено касаят и вас самите по някаква причина. Есента ще е доста сполучлива във финансов проект за дамите Лъв. Нещата по-скоро ще се случват по неведоми за вас пътища, а не поради интензивност или напън.
Дева
Ако сте родени под знака на Дева тази есен може да очаквате непредвидени събития свързани с хора от професионалния ви кръг. Най-вероятно те ще ви намерят неподготвени. Те ще внесат някакво комплициране в проектите ви. За страдание прочувствено те ще ви основат напрежение и дискомфорт. Сега е допустимо да преживеете горест или страдание заради тяхното овакантяване или пренасяне. Възможни са събития свързани със загуба на клиенти, привършване на контракт или с нов ангажимент. През есента избягвайте да харчите средства или да вършиме проекти за покупки или вложения. Сега предстоящи от вас или обещани пари ще се забавят във времето. Може да се окаже, че самите вие сте отговорни за едно усложнение обвързвано с пари. Важна роля в живота ви през есента ще изиграе мъж, с който имате професионални връзки или обща социална, политическа работа. Очаквайте появяването на нови хора на работното ви място. Също по този начин са вероятни нови клиенти или бизнес сътрудници. Избягвайте непотребни диалози със съседи, защото заради някаква причина те ще проявят ненужно любознание за домашните ви каузи и връзки. Есента вещае за несемейните мъже Дева нова обич, флирт или интимна случка.
Везни
Ако сте родени под знака на Везни през есента на първо място ще имате да разрешавате битови или имотни проблеми и задължения. Те може да имат връзка с поправки, пренасяне или устройване в нов дом и други Ще възникне краткотрайно терзание към веществен въпрос, който ще имате да разрешавате с човек от кръга ви родственици. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) избягвайте да давате движимостите си или имуществото си за прилагане от други хора, в случай че това няма изключително значение за вас. Ще получите непредвидена вест, обвързвана със събитие което ще се развие доста бързо. Едва ли вие или някой от вас ще има опция да влияе за неговото разрешаване или да наложи надзор върху него. Има огромна възможност за загуба на дребна сума пари. Също по този начин може да похарчите пари за нещо, което ще се окаже излишно, некачествено, неизползваемо. Тези от вас, които са ангажирани със правосъдно дело ще обмислят неговото задържане или отвод за даден интервал от време. Ще разитате на по-благоприятно за вас време или на появяването на нови условия във ваша изгода. През есента може да се откажете от една планувана смяна в персонален или професионален проект. Ще осъзнаете, че времето в този момент не е уместно за нея. Ще получите подарък, който не сте очаквали или който ще ви зарадва изключително заради неговата прочувствена стойност.
Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион през есента ще вложите доста сила и време с цел да разрешите разнообразни по темперамент проблеми и неприятности в фамилията си. Важна роля във вашите дейности и решения ще изиграе човек от кръга ви родственици, който може да живее далеко от вас. Неприятностите в брака през тази есен, могат да се задълбочат, в случай че не се реализиран някои взаимни отстъпки. Очаквайте събиране по доста значим мотив обвързвано с човек от кръга ви близки роднини. През есента ще имате среща с нови или непознати хора, които ще внесат нови и значими за вас страсти и очаквания в персонален или в професионален проект. Вие ще получите пари посредством дейностите, решенията или щедростта на мъж. През този сезон е допустима непредвидена облага, по-високо възнаграждение или спомагателен приход, бонус. Сега на мнозина от вас ще им се наложи да оказват помощ на родственик в един сложен миг. Не е наложително помощта да е финансова, само че дейностите ви в този момент ще са доста значими. Неочакваните събития през есента под някаква форма ще бъдат свързани с пари. Мъжете Скорпион могат да чакат приятна изненада обвързвана с пари.
Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец през есента забавните и значими за вас вести ще дойдат посредством момиче или жена, която евентуално е родственик или близка на фамилията ви. През есента може да очаквате едно значимо за вас пътешестване. Може да получите късмет за пътешестване, като покана, премия и други През тези три месеца (септември, октомври и ноември) мнозина ще получат предложение или покана от надалеч за посещение, за работа, пренасяне и други През есента може да ви зарадва събитие обвързвано с нова кола или нов парцел, отвън обитаемото място където живеете. Ще имате причина да сте по-близки с щерка или жена, която е ваша родственик заради събитие от изключително значение в живота и на двете ви. През есента избягвайте прояви на ревнивост подбудени от дейностите, мненията или интригите на жена. Този сезон може да ви изненада с вест обвързвана с раждане на момиче. Много дами Стрелец ще схванат за бъдещо майчинство. През този сезон ще има по-голяма прочувствена неустойчивост при дамите. Така е постоянно когато сте в очакване да ви се случи нещо хубаво. Постарайте се да има повече мир и успокоение в душата и в всекидневието ви като цяло.
Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог есента ще откри своите пътища да ви изненада с най-различни вести или събития. В множеството случаи те ще ви донесат нови благоприятни условия и шанс, като късмет за реализиране на значима за вас цел. Успехите в този момент не трябва да ви подвеждат, че постоянно ще бъде по този начин... Ценете това, което ви се дава и го пазете! През есента очаквайте пари, благоприятни условия за по-високи или спомагателни приходи. Пари в дома ви или посредством работата ви могат да дойдат посредством и дейностите на хора, с които се познавате отдавна. Разбира се, не всичко тази есен ще е идеално. Ще има една избрана персона, която ще предизвика търпението ви със своите подмолни дейности по отношение на вас. През този сезон ще възникне здравословен проблем обвързван с родственик или другар, който ще има потребност от вашата помощ. Жените Козирог може да опитат своя шанс в
лотария или друга игра в рамките на рационалното. Мъжете Козирог ще имат странни сънища, от време на време повтарящи едно и също събитие или свързани с един и същи човек.
Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей през есента ще зародят някои паники, терзания, евентуално свързани с по-сериозни грижи към мъж. Разбира се, той евентуално ще е ваш родственик или родственик от страна на брачния ви сътрудник. Есента ще изиска внимание и грижи към деца или внуци, които не живеят с вас сега. Погрижете се да знаете повече за тяхната работа, обучение, другари или занимания. Сега има огромна възможност да се разкрие една истина със забавяне, което да сложи вас или човек от фамилията ви в внимателно, неприятно състояние. Мнозина ще изживеят прибързана нерешителност или терзание обвързвано с бременност или бъдещо майчинство. През есента ви следва събиране обвързвано с мъж или значимо събитие в неговия живот. Сега може да ви се наложи да бъдете очевидец или да окажете друга значима помощ на някой (приятел или роднина), който ще е зает със правосъдно дело. Предстоят ви няколко значими диалози и срещи през есента, които ще дефинират проектите ви за 2018. При мъжете Водолей ще възникне усложнение в общуването и в взаимната работа с мъже. Есенен хороскоп
Риби
През есента забавно развиване в професионален проект могат да имат тези от вас, чиято работа е обвързвана с дами. Бъдете отворени за всевъзможни нови оферти и благоприятни условия. Понякога бъдете по- дейни и нагаждащи се съгласно измененията, които ще зародят. През тази есен вие може да постигнете доста и нека не изпуснете своите шансове. Вероятна е появяването на нова жена в професионалния ви или бизнес кръг. През есента може да вземете решения в фамилията ви свързани с освобождение от ненужни движимости, имущество или парцел. Едно такова решение ще е обвързвано със фамилния ви бюджет и желанието ви да намалите разноските си. В някои случаи през този сезон може да започнете или да приключите делба на фамилно имущество. За мъжете Риби през есента ще възникне опция за пътешестване по фамилни или сантиментални аргументи. Може обаче да го запомните с един противен спор или сцена на ревнивост. Сега е доста евентуален един спор с сватбен или съкровен сътрудник, който ще има връзка с пътешестване или с хора, които живеят в друго обитаемо място. Очаквайте през тези три месеца (септември, октомври и ноември) триумф на щерка или друга млада жена (момиче) с нейното обучение или кариера.
източник: astro.velida.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР