Есента е най-подходящото време от годината за носене на това,

...
Есента е най-подходящото време от годината за носене на това,
Коментари Харесай

Носен от Риши Сунак и принц Хари: всичко за най-популярния пуловер тази есен

Есента е най-подходящото време от годината за носене на това, което потребителите на Twitter нарекоха „ най-консервативното облекло до момента “. Повечето мъже евентуално имат подобен пуловер в дрешника си. И такива мъжки фешън икони като принц Уилям и Риши Сунак разпространяват този детайл от дрешника.

Статистиката демонстрира, че пуловерите с четвърт цип са продадени с 63 % повече от общоприетите остарели пуловери с кръгла яка през този сезон, пише Telegraph. Можете да закупите модел за всеки бюджет - от Fendi до Marks & Spencer.

В английското кралско семейство принц Хари и Уилям са почитателите му. Враждуващите братя евентуално са почитатели на пуловерите с цип по същата причина: това е най-официалната версия на плетката, която един мъж може да носи, тъй като стилът на джъмпера разрешава яката на ризата да се демонстрира. Принц Уилям обаче носи сходен модел с копчета.

Така един благородник, облечен в пуловер, наподобява публично и елегантно. Това е плетеният еквивалент на това да покажеш, че си добър човек, а не един от тези пичове с занемарен остарял риболовен пуловер или вид с качулка. Други почитатели на пуловери с цип са мениджърът на Арсенал Микел Артета и Дейвид Бекъм.



Има и политици, които ги обичат. Още през март Риши Сунак беше сниман с трикотажен пуловер с три-четвърти цип. Характерното за Сунак е сив пуловер на Ralph Lauren с присъщата яка с четвърт цип. Той също има и наследник пуловер.
 Микел Артета, принц Уилям, принц Хари Принцовете Уилям и Хари и Микел Артета харесват този дизайн на джемпер Снимка: telegraf
Пулверът с цип е известен през последните към 50 години.

Модните критици в този момент го считат за ново доказателство за благосъстояние. Оставете на мениджърите от приблизително равнище да театралничат в костюми по размер: същинското въздействие и власт на най-високо равнище носят фини плетива.

Така че не е изненадващо, че Риши Сунак избира дизайни от Ралф Лорън, кралят на преппи стила, който сътвори монолитна марка, която продава на света американската фантазия от Ivy League.

Може да се присмивате на концепцията какво носите, казвайки нещо за политическите си възгледи, само че модата по своята същина е политическа и има избрани облекла, които свързваме с избрани политици. Например панделки и перли на Маргарет Тачър или леопардови балетни обувки на Тереза ​​Мей. Динамичните, енергични костюми на Тони Блеър бяха неразделна част от неговия облик.

Така че, в случай че желаете да изглеждате като най-елегантните господа тори в Консервативната партия, изберете пуловер с цип.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР