Есенен прилив на COVID-19: Най-добрите маски за COVID за пътуване

...
Защитете се от COVID-19 по време на есенни пътувания. CDC препоръчва
Коментари Харесай

Защитете се от COVID-19 по време на есенни пътувания. CDC препоръчва на всички да получат новата бустерна ваксина срещу COVID за есента на 2023 г. Каквото и да решите да правите, най-сигурният ви залог по време на пътуване е да носите маска N95 в комбинация с ваксинация и подсилване. Тези маски са проектирани да филтрират най-малко 95% от всички частици във въздуха, по-големи от 0,3 микрона, когато се носят правилно.

Свързани: 

За да сме сигурни, че имате достатъчно маски N95 за предстоящото си пътуване, открихме някои опции. Те са одобрени от Националния институт за безопасност и здраве при работа (NIOSH), което е ключово, тъй като има много фалшиви маски N95 за продажба онлайн. За щастие, маските за лице са по-достъпни, отколкото са били в миналото, като броят на COVID намалява.

Най-добрите маски N95 за есенно пътуване

Добавете тези опции за N95 от Amazon към количката си, преди да се качите на самолет или на круиз.

Респиратори за частици с маска Benehal N95 (20 пакета)

Тези маски, одобрени от NIOSH имат четири филтърни слоя и разполагат с регулируема щипка за нос. Двойните еластични ленти за глава елиминират натиска върху ушите и имат за цел да направят носенето на маската по-удобно.

Вземете пакет от 20 разпродажба сега само за $27, обикновено $31.

„Ние използваме нашите маски за кратко няколко пъти всяка седмица, основно винаги, когато сме в затворено пространство с други“, казва клиент на Amazon. „Установихме, че един от тях ще ни издържи няколко седмици, дори през горещите лета тук, на юг. Много сме доволни.“

$27 в Amazon

Респиратор с торбичка Kimberly-Clark Professional N95 (опаковка от 50)

Ако желаете да закупите 50 маски, тези от Kimberly-Clark имат голяма дихателна камера за комфорт и меки, но здрави ленти за глава. Предлагат се в малки и стандартни размери. Цената варира според размера.

„Дизайнът на патешия клюн сега е любимият ми вид маска. Не се тревожете за това как изглеждате, защото здравето ви е по-важно от суетата. Няма да имате нужда от маска-скоба, която да подарите вие вашето лично пространство, защото осигурява много място вътре, където можете да оближете устните си и да не докосвате самата маска. Мога дори да си подсвирквам вътре в нея," казва рецензент на Amazon.

$64 в Amazon

3M Респиратор N95 8210 (опаковка от 20): 53% отстъпка

Тези маски 3M предотвратяват замъгляването на очилата и имат възглавничка от пяна за максимален комфорт на носа ви. Техният дизайн с две ленти включва заварено двуточково закрепване, което спомага за осигуряването на сигурно прилепване.

„Маските все още са някак стегнати, но трябва да бъдат, за да си вършат работата. Разхлабената маска е неефективна маска и това са N95s, което означава, че са проектирани да бъдат особено ефективни, което от своя страна означава, че ще бъдат донякъде стегнати“, казва клиент на Amazon. „Аз лично намерих стягането за доста поносимо и успокояващо – помага ми да почувствам, че маската си върши работата.“

Тази опаковка от 20 маски е с голяма отстъпка в момента. Вземете пакет само за $13, обикновено $28.

$13 в Amazon

Респиратор 3M Aura N95 (пакет от 10): 55% отстъпка

Тези маски N95 за еднократна употреба от 3M включват регулируема щипка за нос и брадичка, плюс дизайн с нисък профил, който насочва въздуха далеч от панела на носа, за да намали замъгляването на очилата.

Този пакет от 10 е само $9 в момента, намален от $21.

„Не мислех, че ще ми хареса тази маска, но ми харесва повече от медицинските маски,“ казва клиент на Amazon. „Те пасват добре и са по-удобни и лесни за използване няколко пъти, преди да ги изхвърлите, и не са имали нито един проблем. Трябва да нося маска поради здравословни проблеми. Страхотна покупка за парите, страхотно качество.“

$9 в Amazon

Тези маски се предлагат и в опаковка от 20.

$16 в Amazon

Свързано съдържание от CBS Essentials:

Фалшиви маски за лице N95 и KN95: Как може забелязвате ли фалшификати? Маски за лице за деца: KF94 и други маски, подобни на N95 и KN95, които са подходящи за деца Къде да намерите маски N95 за защита срещу COVID-19 Какво да опаковате на вашата ваканция в Дисниленд или Света на Уолт Дисни тази есен Най-добрите предложения за багаж през есента на 2023 г.: Спестете Samsonite, Monos, Calpak и други
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР