ЕС върви като сомнамбул към забвение и върви по пътя

...
ЕС върви като сомнамбул към забвение и върви по пътя
Коментари Харесай

Сорос предупреди ЕС, че върви по стъпките на СССР към забвение

Европейски Съюз върви като " сомнамбул към забвение " и " върви по пътя на Съветския съюз ", в случай че не се разсъни за повишаването на антиевропейските настроения, предизвести Джордж Сорос, представен от " Индипендънт ".

Финансистът на милиардера приканва проевропейските политически партии да " слагат ползите на Европа пред своите " и да пазят блока " от враговете, както вътрешни, по този начин и външни ".

88-годишният Сорос показва Англия, Германия и Италия като държави-членки, в които проевропейските гласове заглъхват в лицето на гласния евроскептицизъм.

Американският жител, роден в Унгария, предизвести, че " антиевропейските сили ще се радват на конкурентно преимущество " по време на парламентарните избори през май, в които евроскептичните партии ще получат задоволително места, с цел да " сковават " блока .

В своя публикация за Project Syndicate той прикани за " радикална " промяна на политическите системи в Европейски Съюз, с цел да обезпечи бъдещето си .
 Анти-ЕС популистите се чака да „ парализират” блока след евровота Обновена
Анти-ЕС популистите се чака да „ сковават ” блока след евровота

Резултатът ще даде на популистите доста въздействие върху работата на съюза

" Европа върви като сомнамбул към забвение и хората в Европа би трябвало да се разсънят , преди да е станало прекомерно късно. Ако не го създадат, Европейският съюз ще поеме пътя на Съветския съюз през 1991 година ", разяснява Сорос.

" Първата стъпка към отбраната на Европа от нейните врагове , както вътрешни, по този начин и външни, е да се признае степента на опасността , която те съставляват. Втората е да събудим спящото проевропейско болшинство и да го активизираме да пази полезностите , на които е учреден Европейски Съюз. Иначе фантазията за обединена Европа може да се трансформира в кошмара на двадесет и първи век ", добавя той.

Античната партийна система затруднява тези, които желаят да запазят полезностите, на които е учреден Европейски Съюз, само че оказва помощ на тези, които желаят да заменят тези полезности с нещо радикално друго . Това е правилно в обособените страни и още повече в трансевропейските съюзи .

Партийната система на обособените страни отразява разделянето , което има значение през деветнадесети и двадесети век, като спора сред капитала и труда .

Но разцеплението, което е най-важно през днешния ден, е сред про- и анти-европейските сили .
 Сорос вижда по какъв начин Студената война САЩ-Китай води до
Сорос вижда по какъв начин Студената война САЩ-Китай води до " гореща "

Критикува Тръмп за малодушието към враговете на демокрацията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР