Еротичното пляскане е чудесен начин да разнообразите отношенията си в

...
Еротичното пляскане е чудесен начин да разнообразите отношенията си в
Коментари Харесай

4 причини да опитате еротичното пошляпване по дупето

Еротичното пърпорене е превъзходен метод да разнообразите връзките си в леглото и да внесете ново чувство по време на любовната игра. То е безопасен опит със садо-мазо практиките.

Някои дами са изрично срещу пошляпването. Но има и такива, които нямат нищо срещу и даже го считат за занимателно и секси.

Ако не сте обсъждали концепцията за подобен тип физическа интензивност с колегата си или до момента не сте се занимавали с сходни неща, не е зле в началото да опипате почвата, написа jenata.blitz.bg. Ето 4 аргументи да желаете да опитате еротичното пърпорене:

Секси е

Нищо не трансформира обществените функции както пляскането. Ако сте общоприет шеф, а сътрудникът ви е елементарен пощальон, едно пърпорене по дупето ще промени всичко. Тогава еманципираната, самостоятелна и обичаща да командва жена ще притихне, тъй като всяка мощна персона от време на време желае да се почувства едва и беззащитно създание. А палавото пошляпване, което получава от колегата си в леглото, е най-лесният метод за малко да се трансформира в такова.

Това сближава

През 2009 година в Университета в Северен Илинойс е извършено проучване, което потвърждава, че грубият секс сближава сътрудниците и прави връзките им по-дълготрайни. Но даже и да не взимаме под внимание въпросното проучване, сме наясно, че всяко нетрадиционно развлечение е доста по-запомнящо се. А ярките мемоари сплотяват.

Разнообразява секса

Дори дълбоката взаимна благосклонност и цялостното съвпадане на листата с обичаните ви филми не са способни да разнообразят половия ви живот. А пошляпването може да го направи!

Приятно и занимателно е

Пошляпването по дупето, изключително когато е ненадейно, подтиква производството на хормона на щастието. Става въпрос за плясване по време на секс, когато дамата получава наслаждение. В края на краищата, сексът е фиктивен от природата за наслаждение и наслада. А какво може да е по-забавно от това да почувстваш едно шамарче по задните си елементи?/jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР