Ерол Спенс смята, че неговият сблъсък срещу Терънс Крофърд тази

...
Ерол Спенс смята, че неговият сблъсък срещу Терънс Крофърд тази
Коментари Харесай

Предстои ни най-голямата боксова битка в последните 20 г.

Ерол Спенс счита, че неговият конфликт против Терънс Крофърд тази събота е най-голямата борба за последните 20 години. Ако това се окаже правилно, това ще засенчи мачовете на Флойд Мейуедър с Конър Макгрегър и Мани Пакяо. Тези борби донесоха надлежно 4,3 милиона и 4,6 милиона PPV покупки.

Разбира се, даже и да не се стигне до връх борбата сред Крофърд и Спенс е голяма. Когато Мейуедър завоюва над 4 милиона покупки от пей пър вю за борбите си с Пакяо и Макгрегър, беше друга епоха, преди пиратството да излезе отвън надзор. В днешно време е извънредно мъчно борбите да прескочат границата от 1 милион покупки.

Спенс - Крофърд провокира огромен интерес, само че Ерол трябваше да свърши тежката работа, с цел да развълнува почитателите, тъй като Крофърд остана на назад във времето при медиите. Винаги когато Крофърд е давал изявленията, той е давал къси отговори на въпроси и не е любим на публиката.

„ Това е доста по-голямо от предходните мачове. Пакяо беше нещо като обвивка на себе си и това беше просто кръстосана борба “, сподели Ерол Спенс пред Sporting News, когато го попитаха дали борбата му с Терънк Крофърд е по-голяма от анулирания му конфликт с Мани Пакяо преди няколко години.

Щеше да има огромен интерес от страна на почитателите, в случай че борбата на Спенс с Пакяо се беше състояла, само че нищо сходно на PPV числата, които генерира конфликтът му с Мейуедър. Отново, това е друга епоха и в този момент е невероятно да се съберат сходни PPV цифри от 2015 година

„ Това щеше да докара доста повече почитатели, които не гледат бокс, тъй като Пакяо е такава икона “, сподели Спенс. „ При борбата с Терънс Крофърд всичко е обвързвано с завещание. Чувствам, че това е най-голямата борба през последните 20 години, изключително в Showtime pay-per-view “, добави Спенс.

„ Това ще бъде необикновено събитие. Нямам самообладание. Трябва да употребявам всичко, което имам, с цел да го победя. Знам, че той тренира интензивно, идва 100% съсредоточен и манталитетът му е тъкмо като моя, а това е да ме печели и да господства “, сподели Ерол за Крофърд.

И двамата боксьори са непобедени в кариерите си. Крофърд има 39 победи от 39 мача с 30 нокаута. Спенс пък е с 28 победи и 20 нокаута. Победителят в събота вечерта в Лас Вегас печели безспорната купа в категория полусредна. Крофърд е притежател на купата на WBO, до момента в който поясите на WBC, IBF и WBA са владеене на Спенс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР