Ерлинг Холанд отбеляза втори пореден хеттрик, а Манчестър Сити разби

...
Ерлинг Холанд отбеляза втори пореден хеттрик, а Манчестър Сити разби
Коментари Харесай

Холанд продължава да чупи рекорди

Ерлинг Холанд означи втори следващ хеттрик, а Манчестър Сити разруши Нотингам с 6:0 на " Етихад ". Норвежецът се разписа три пъти в границите на 26 минути през първото полувреме, а попадение на Жоао Кансело и две на Хуалиан Алварес способстваха за безапелационната победа на " жителите ".

След като счупи поредност от върхове от началото на кариерата си, Холанд стартира да го прави и в Англия. Той стана най-резултатният футболист след първите си пет мача във Висшата лига.

Нападателят към този момент има 9 гола този сезон и изпревари легендата на " жителите " Серхио Агуеро и някогашния нападател на Ковънтри Мики Куин. Холанд стана и играчът, който най-бързо записва два хеттрика във Висшата лига. След него останаха Демба Ба, на който му трябваха 21 мача, Тони Йебоа, Фернандо Торес и Фабрицио Раванели.

Въпреки че Пеп Гуардиола даде отмора на Кевин Де Бройне, който се появи към края на мача, Ман Сити нямаше никакви проблеми и към този момент има 13 точки, като изостава на две от водача Арсенал, който няма неточност от началото на сезона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР