Ерик тен Хаг и Маурисио Почетино са двамата мениджъри, които

...
Ерик тен Хаг и Маурисио Почетино са двамата мениджъри, които
Коментари Харесай

Останаха само двама: втори кръг от преговори и решение за нов мениджър в близките дни в Ман Юнайтед

Ерик загар Хаг и Маурисио Почетино са двамата мениджъри, които към този момент са минали първия кръг от изявленията с управлението на Манчестър Юнайтед, а нидерландецът се е показал по-добре и продължава да бъде считан за любимец за поста, оповестява пресата на Острова. От там допълват, че в идващите десетина дни най-вероятно ще има втори кръг от диалози с двамата треньори, след което се чака управлението да вземе дефинитивно решение.
 Макларън съпостави Тен Хаг с Фъргюсън и уточни най-силните му качества Макларън съпостави Тен Хаг с Фъргюсън и уточни най-силните му качества
Тен Хаг има поддръжката и на футболните хора в управлението на “червените дяволи ”, а наставникът на по-скоро се употребява с такава от сър Алекс Фъргюсън и част от легендите на отбора от близкото минало, които декларират позицията си в разнообразни медии. В последните дни се появи информация, че от “Олд Трафорд ” към този момент са почнали развой на първични диалози и с клубовете на двамата, с цел да се осведомят при какви условия са подготвени да се разделят с всеки един от тях.
 Луис Енрике още веднъж парира слуховете за Манчестър Юнайтед Луис Енрике още веднъж парира слуховете за Манчестър Юнайтед
Нидерландецът и аржентинецът в последна сметка останаха не просто съществени, а и единствени разновидности след отхвърли да взе участие в конкуренцията на, който желае да води на Световното в през зимата. От своя страна Юлен Лопетеги също се дистанцира неотдавна и съобщи, че сигурно ще е на скамейката на следващата година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР