Ергенът Виктор Стоянов май е хвърлил око на Марта от

...
Ергенът Виктор Стоянов май е хвърлил око на Марта от
Коментари Харесай

Виктор Стоянов го прави по 6 пъти на ден! Ергенът се прехласна по Марта, била различна

Ергенът Виктор Стоянов май е хвърлил око на Марта от риалитито. За това загатна самият той, откакто разгласява видеото по-долу:

" Понякога в живота ни се появяват хора, толкоз разнообразни, по този начин мощно отличаващи се от останалите, че с цел да ги опишем, е задоволително просто да изречем името им ", написа той под видеото, в което споделя " Марта си е Марта ". 

Виж още: EVA изненада с самопризнание за друга участничка от " Ергенът ": " Ние сме сестри "

Но преди да си помислим нещо, е редно да споменем, че тъкмо преди седмица той разгласява и сходно видео, отдадено на всенародната фаворитка Зори Джи, а няколко дни по-късно той просто я изхвърли от шоуто. Дали сюжетът ще се повтори, следва да разберем прекомерно скоро. 

Самият Виктор неотдавна шашна всички с признанието, прави секс по 6 пъти дневно... 6 пъти! Нещо повече - някои дни даже го правил и по повече. Вероятно по тази причина той съобщи, че за него най-важно е половото привличане сред сътрудниците. 

Виж още: Бояна Маринова тунингова дупарата? Инфлуенсърката предизвика въпроси и показа за силикона 

Иначе неотдавна певицата Диона се възмути, че Виктор не е дал късмет на Зори Джи. Публикацията ѝ звучеше като обвиняване, само че очевидно тя и Ергенът са намерили път един към различен и се появиха в общо стори. " Следващата ми фаворитка е Венета ", съобщи Диона, а от реакцията на Виктор стана ясно, че и нея няма да я бъде дълго време. 

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР