Ерген от Сапарева баня предизвика истински фурор с обява в

...
Ерген от Сапарева баня предизвика истински фурор с обява в
Коментари Харесай

Ерген подарява стая от къща на булка! 30 жени се отзовават на обявата

Ерген от Сапарева баня провокира същински възторг с публикация в обществените мрежи. 42-годишният Васил Боянов пусна публикация, че си търси жена, на която да подари една стая от къщата на дома му в курортната община. Условието за това е дамата да е на възраст сред 30 и 45 години, приема бъдещата си половинка с деца, единствено и единствено да си паснат като темперамент и да го почита.

„ Аз не съм фамилен, в никакъв случай не съм бил, нямам никакви близки. Живея в къща с 6 стаи, употребявам единствено 2 от тях. Търся жена, с която да пребивавам или единствено да си вършим компания. Нямам желания за външния тип, просто нуждая се от човек до себе си “, изяснява пред „ Телеграф “ Боянов .

Над 30 са дамите, които са се свързали с ергена от Сапарева баня и желаят да заживеят при него. Повечето го приемали на съществено, желали да се видят, да беседват. Вече имал и ангажименти с някои от дамите, да се видят на кафе, да се опознаят. „ Повечето хора под обявата започнаха да се майтапят с мен. Помислиха, че това е подбив, само че не е. Предложението ми е изцяло действително. Като пуснах обявата, чаках да видя какви реакции ще има. Беше ми забавно да схвана какво ще ми пишат. Повечето се свързаха с мен на персонално известие и ме разпитваха разнообразни неща “, изясни Васил.

Той споделя, че дава стаята на жена, която има потребност и в това време не е наложително да имат интимни връзки. За него значимо е да откри сродната си душа.

„ От оскъдно семейство съм. Нямам баба, дядо, брат, сестра. Баща ми умря, когато бях едвам на 9 години. Преди 20 години продадох парцел за 70 000 лева И оттова се почна един разточителен живот хотели в Пловдив, София, певици, танцьорки, Кама сутра, стриптийз питейни заведения, масажи… Разбрах, че като имаш пари, имаш другари, девойки. Сега обаче нямам тези благоприятни условия. И по тази причина пуснах тази публикация, с цел да видя какво ще стане “, споделя пред наш екип ергенът.

Той е безапелационен, че не е проблем да подари стая, към този момент е подарявал кола, ей по този начин за кеф. За своите 42 години той е виждал какво ли не  -салата върху голо момиче, чествал е рождени й именни дни в най-скъпите хотели в страната, играл е хазарт... Но с изгубването на парите и охолния живот ползата от страна на дамите към него секнал, оплаква се Боянов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР