„Ердоган направи жест към министър-председателя Бойко Борисов с поздрава си

...
„Ердоган направи жест към министър-председателя Бойко Борисов с поздрава си
Коментари Харесай

Исмаилов: Ердоган направи жест към премиера Борисов

„ Ердоган направи жест към министър-председателя Бойко Борисов с поздрава си към него на Националната конференция на Движение за права и свободи “. Това съобщи в ефира на ТВ Европа водачът на Народна партия независимост и достолепие Орхан Исмаилов. Според него неналичието на поименен привет от президента на Турция за почетния ръководител на Движение за права и свободи и поздравът към премиера желаят да подчертаят най-много положителните отношение сред България и Турция сега, което се показва и в нулев миграционен напън по границата с южната ни съседка.

Орхан Исмаилов – ръководител на Политическа партия „ Народна партия Свобода и Достойнство “: „ От самото обръщение, което господин Ердоган насочи към Конференцията на Движение за права и свободи, аз не видях, че той поддържа придвижването, а той по-скоро направи жест към българските мюсюлмани, които живеят в България.

Вие забелязахте ли господин Ердоган да се обърне поименно към почетния ръководител на партията или към изпълняващия длъжността подобен? Той се обърна единствено към премиера Борисов. Обяснението ми по тази причина е, че Ердоган по този метод направи жест към министър-председателя за това, че се оправи доста добре с рецесията от пандемията, а в това време сподели на Движение за права и свободи – или се оправяйте, или се реформирайте и се разгръщайте.

В последна сметка Ердоган сподели, че се схваща доста добре с премиера. Не малко пъти и двамата са го доказвали. Ако си спомняте в бежанската рецесия, България беше една от дребното страни, която нямаше миграционен напън от Труция. И все още ние имаме 0% подобен напън “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР