Епизодите на новата романтична поредица ще вървят всяка вечер от

...
Епизодите на новата романтична поредица ще вървят всяка вечер от
Коментари Харесай

Йълдъз и Чаатай в нов сериал след Опасно по бТВ Стори, той идва в събота в София

Епизодите на новата сантиментална поредност ще вървят всяка вечер от 21:30 ч.

 
ВИЖ СНИМКИ ТУК

Само ден след огромния край на „ Опасно прелъщение “, който феновете на бТВ Стори ще могат да проследят в неделя (24 декември), новият фамилен канал на bTV Media Group ще предложи премиерен сериал с присъединяване на любимците на публиката от хитовата сага – Йълдъз (Еда Едже) и Чаатай (Берк Октай). Романтичният шлагер „ Състояние на връзката: Сложно е “ („ İlişki Durumu: Karışık “) потегля на 25 декември (понеделник), а заплетеният любовен четириъгълник в него ще се разплита всяка вечер от 21:30 ч. по bTV Story. Епизодите ще са налични 7 дни преди ефир онлайн на VOYO.

Историята:
Айшегюл (Серен Шириндже) e жизнерадостна млада писателка, която в всекидневието си от време на време е по-наивна даже и от личните си героини. Тя живее с котката си в дребна къща, наследена от починалите ѝ родители. Най-добрите ѝ другари – Ефе и Едже – изпадат в невъзможност и незабавно се нуждаят от пари, а единствената им вяра е да продадат скрито къщата на Айшегюл. За да осъществят проекта си, те я изпращат на „ безвъзмездна отмора “ в Родос.

На път към гръцкия остров, Айшегюл схваща, че се е озовала в един хотел с известния артист Джан Текин (Берк Октай) и на инат на забележимата му принуда екзалтирано стартира да се снима с него. Личният живот на Джан е наблюдаван изкъсо от турската преса, а импресариото му Хандан е обезпокоена, че фотосите му с разнообразни дами ще навредят на кариерата му. Когато идва на рецепцията в хотела, Айшегюл схваща, че няма резервация на нейно име, както и задоволително пари, с цел да се върне назад в Истанбул.

След многочислени молби, Джан се съгласява да даде заем на фенката си, с цел да се прибере наред вкъщи. Когато се завръща в Истанбул, обаче, Айшегюл схваща, че Ефе и Едже са продали къщата ѝ – и то не на кого да е, а на самият Джан Текин. Съкрушена, тя пробва да договаря с него, само че артистът има изискване – ще ѝ разреши да остане „ вкъщи “, само че в качеството ѝ на… прислужница.

Сърцето на Джан постоянно е принадлежало на надарената стилистка Елиф (Еда Едже), която от години е влюбена в неговия най-хубав другар Мурат (Памир Пекин). Той, от своя страна, пък е притеглен от Айшегюл още от момента на запознанството им. За да провокира Елиф, Джан афишира пред медиите, че Айшегюл е новата му другарка, твърдейки младата писателка, че в подмяна на мълчанието ѝ ще ѝ върне собствеността върху парцела. Принудени от събитията, двамата „ съквартиранти “ подписват съглашение за 6-месечен брак, а това води до непредвидени последствия. Главните герои се оказват в комплициран любовен четириъгълник, в който гордостта, ревността и комичните обстановки вървят ръка за ръка…

Актьорите:
В „ Състояние на връзката: Сложно е “ Еда Едже и Берк Октай застават за пръв път един до друг на снимачната площадка. Сериалът се трансформира в същински шлагер в южната ни съседка, а очаровани от екранното им партньорство, след това продуцентите на „ Опасно прелъщение “ ги събират още веднъж. Звездният каст в занимателната сантиментална поредност се добавя още от Серен Шириндже и Памир Пекин.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР