Епидемията от COVID-19 и домашната изолация са на път да

...
Епидемията от COVID-19 и домашната изолация са на път да
Коментари Харесай

Край на една ера – жените оставят сутиените вкъщи

Епидемията от COVID-19 и домашната изолираност са на път да трансформират напълно метода, по който дамите гледат на носенето на сутиен. Все по-често се слага въпроса дали нещо толкоз естествено като женските гърди би трябвало да се скрива, поради наложени публични стандарти и схващането, че излизането без сутиен е непристойно и се приема като лековато.
След втората вълна на локдауна обаче е несъмнено. Повечето дами са не запомнили изцяло за съществуването на сутиена и все по-често можем да забележим дами, които са излезли на открито без него. Съобразяването с този насаден до този миг стандарт изчезва от ден на ден, тъй като самото излизане от у дома става по-важно от всичко. А времето прекарано отвън дома без сутиени и непотребна суетност измества условието за възпитание и образните искания дали и по какъв начин ще прозират очертанията на гърдите.
 7 неточности, които скапват красивия бюст 7 неточности, които скапват красивия бюст
Когато сме млади не мислим за това, че всяка част от тялото ни изисква грижи, с цел да наподобява добре през годините, даже и бюстът ни. Има...

Смята се, че доста от дамите, които са усетили удобството да вървят без сутиен надали ще се върнат още веднъж към ограничаващите му функционалности и маркирането на територия – напускаш дома си слагаш сутиен, у дома го сваляш незабавно – ще остане в историята.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР