Епидемията е една от темите в последно време, която разделят

...
Епидемията е една от темите в последно време, която разделят
Коментари Харесай

Васил Гюров: Толкова е динамична обстановката, че мерките може да паднат до дни или седмица

Епидемията е една от тематиките напоследък, която разделят и опълчват обществото. И едната и другата страна имат своите причини. Нормално е в Народното събрание да се влиза със зелен документ, откакто има такова условие към останалите хора. От друга страна ние сме много демократични във връзка с ограниченията, тъй като у нас не се изисква наложителна ваксина, а единствено документ. От тязи позиция не разбирам опасенията на заведенията. Ако там се изисква единствено документ, няма никакъв проблем да работят.

Това разяснява в ефира на Нова тв музикантът Васил Гюров. 

От друга страна, в случай че им се постанова да затварят след 22 часа, в това няма никаква логичност, тъй като вируса работи и преди 21 часа, и след 22 часа. Така че те имат свозите причини. Но всеки, който вземе отношение по този въпрос, рискува да си навлече гнева на другата страна, разяснява той.

Има и друго. У нас ограниченията влязоха късно, решенията се взеха мъчно. От друга страна обаче Европа към този момент разхлабва ограниченията. Т.е. имайки поради динамичната конюнктура, в която се развива пандемията, бих споделил, че тези решения, които в този момент разясняваме, умерено биха могли да отпаднат след няколко дни или седмица. Така че от тази позиция е мъчно да имаш твърдо мнение по въпроса, добави той.

А учениците сигурно би трябвало да вървят на учебно заведение според от ситуацията. Не мисля, че е проблем за няколко дни да не вървят на учебно заведение, само че това не трябва да продължава дълго. Но въпреки всичко това е работа на експертите, добави музикантът. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР