Епъл“ предупреди своите клиенти, че ще е необходимо да изчакат,

...
Епъл“ предупреди своите клиенти, че ще е необходимо да изчакат,
Коментари Харесай

Епъл“: Новите айфони от висок клас ще се забавят

„ Епъл “ предизвести своите клиенти, че ще е належащо да изчакат, с цел да получат най-новите си модели айфони, откакто ограничавания свързани с ковид бяха наложени на фабрика на подизпълнител в централната част на Китай, съобщи АП.

В известието на компанията късно през вчерашния ден не бяха посочени детайлности, само че бе маркирано, че фабриката, ръководена от „ Фокскон “ в централния град Чжънчжоу, „ работи със доста понижен потенциал “.

„ В момента чакаме доставките на Айфон 14 Про (iPhone 14 Pro) и Айфон 14 Про Макс (iPhone 14 Pro Max) да бъдат по-малко, в сравнение с чакахме по-рано “, показват още от компанията подизпълнител.

„ Клиентите ще би трябвало да изчакат по-дълго, с цел да получат поръчките си. “

„ Фокскон “ (Foxconn Technology Group) сподели по-рано, че е наложила антивирусни ограничения във фабриката в Чжънчжоу поради огнища на КОВИД-19.

Миналата седмица достъпът до индустриалната зона, където се намира фабриката, беше спрян за една седмица след скока на инфекциите в Чжънчжоу.

„ Фокскон “ сподели в изказване, че преразглежда вероятностите си за тримесечието надолу заради блокирането.

В обява в известната в Китай обществена мрежа „ УиЧат “ от завода в Чжънчжоу показаха че системата на затворен цикъл ще ограничи пътуването на нейните чиновници сред спалните им пространства и фабричната зона, за да се ръководят по-добре рисковете от предаване на болестта.

Последното тримесечие на годината нормално е претрупан сезон за компании като „ Фокскон “, защото те усилват производството преди си преди празниците.

„ Ние работим в тясно съдействие с нашия снабдител, с цел да се върнем към естествените индустриални равнища, като в същото време подсигуряваме здравето и сигурността на всеки служащ “, се показва още в известието на „ Епъл “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР