Епъл (Apple Inc.) съобщи днес, че ще започне да продава

...
Епъл (Apple Inc.) съобщи днес, че ще започне да продава
Коментари Харесай

"Епъл" ще разреши на независими магазини да ремонтират телефоните й

" Епъл " (Apple Inc.) заяви през днешния ден, че ще стартира да продава аварийни елементи, принадлежности и управления за ремонт на самостоятелни магазини, които да поправят развалени айФони, предадоха " Ройтерс " и Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция..

Това е огромна смяна, откакто години наред компанията лобираше против закони в някои американски щати, които щяха да я принуждават да прави точно това, отбелязва " Ройтерс ".

Програмата, която ще облекчи натовареността на " Епъл " и оторизираните сътрудници при ремонтите на милиони спукани екрани и изгорели портове за зареждане, ще бъде задействана на първо време в Съединени американски щати, а по-късно и в други страни.

Клиентите, чиито смарт телефони са към момента в гаранция, обаче ще би трябвало да продължат да посещават профилираните магазини на " Епъл " или някои от над 5 хиляди оторизирани сервизни центрове по света, прецизира АП.

Междувременно през днешния ден " Епъл " приветства решението на Индия да смекчи разпоредбите за директните задгранични вложения и разгласи, че няма самообладание да отвори първия си магазин в страната.

Очаква се на 10 септември " Епъл " да разгласи нова серия от емблематичния си айФон, който изостава от съперниците си, осведоми Франс прес.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР