EON Видеотека на Vivacom предлага специална селекция от исторически филми

...
EON Видеотека на Vivacom предлага специална селекция от исторически филми
Коментари Харесай

Vivacom със селекция от исторически филми в EON Видеотека за 3 март

EON Видеотека на Vivacom предлага специфична селекция от исторически филми – „ Легенди на Освобождението “ във връзка идния народен празник 3 март. „ Левски “, „ Ботев “, „ Мера съгласно мера “, „ Козият рог “ и „ Князът “ са единствено част от заглавията, с които клиентите на EON могат да отбележат уместно празника и да си напомнят някои от най-бележитите персони и събития от българската история. Освен тях, в EON Видеотека са налични над 1 400 български заглавия от безконечните класики до най-хитовите модерни продукции, подбрани от специфичния екип редактори.

В EON са налични хитови сериали от последните години като „ Дяволското гърло “, „ Алея на славата “, „ Откраднат живот “ и доста други, както и най-хубавото от българското кино за цялото семейство като „ Дами канят “, „ С деца на море “, „ Войната на таралежите “ и още доста други. Потребителите могат да гледат без спиране за реклами, когато и да е и от всяко устройство и „ Шекспир като улично куче “ с присъединяване на Захари Бахаров, „ Снимка с Юки “, „ Нокаут или всичко, което тя написа “ от режисьора Ники Илиев, „ Каръци “ с Елена Телбис и Ованес Торосян, както и още хитови заглавия от актуалното българско кино.

Ексклузивната селекция е налична за всички нови и сегашни клиенти на EON.

Само преди две седмици Vivacom показа напълно обновената EON Видеотека с още по-модерен и подсъзнателен интерфейс, който обезпечава безпроблемна и лесна навигация. В платформата е внедрен и модернизиран изкуствен интелект, който предлага на потребителите най-подходящото за тях наличие.
Сред новите функционалности на Видеотеката са „ Гледай офлайн “1, която разрешава на потребителите да се насладят на обичаното си наличие на всички места, когато и да е и от всяко мобилно устройство. Освен това, имат опцията да пропущат интрото, когато гледат сериали, да превъртат елементарно напред и обратно с фрагменти, както и да продължат да гледат обичания си сериал от епизода, до който са стигнали.

С богатата си сбирка от над 30 000 хитови заглавия на задгранични и български филми и сериали, EON към този момент има най-голямата видеотека в България2, която дава отговор изцяло на актуалните потребителски упования. Vivacom предлага голям брой варианти за активиране на новаторската ТВ услуга с пакетите EON LIGHT, FULL и PREMIUM. Повече информация може да намерите .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР