Ентусиаст на влечуги, известен със своите видеоклипове за дивата природа,

...
Ентусиаст на влечуги, известен със своите видеоклипове за дивата природа,
Коментари Харесай

Болен от рак ентусиаст на влечуги, YouTuber публикува емоционално видео за сбогуване

Ентусиаст на влечуги, прочут със своите видеоклипове за дивата природа, разгласява видео за довиждане в YouTube, до момента в който се приготвя да влезе в приют заради борба с рак на панкреаса.

Брайън Барчик, 54, показа 16-минутен монтаж на обичаните си видеоклипове с животни, носещи заглавието „ Това е довиждане “, до момента в който се подписваше за финален път.

„ Това беше необикновено пътешестване, което промени живота ми по този начин, както не можете да повярвате “, сподели YouTuber, до момента в който наподобява, че се бори да диша.

Барчик благодари на своите 5,25 милиона почитатели за визитата на неговата зоологическа градина за влечуги в Мичиган и за поддръжката на работата му.

YouTuber, който беше диагностициран с рак в етап 4 преди съвсем година, сподели, че екипът му ще продължи да разгласява видеоклипове от негово име след гибелта му.

„ Последната година беше сложна с моя рак, с възходите и паденията на лекуването “, сподели той. „ Наистина мислехме, че можем да победим това. “

Той разкри,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР