Енико Париш споделя за един от най-тежките моменти в живота

...
Енико Париш споделя за един от най-тежките моменти в живота
Коментари Харесай

Съпругата на Кевин Харт научила за изневярата от Интернет - slava.bg

Енико Париш споделя за един от най-тежките моменти в живота си. Съпругата на артиста Кевин Харт признава по какъв начин е схванала за изневярата на колегата си. На 27 декември документалният филм "Кевин Харт: Не прецаквай това " беше пуснат в Нетфликс и към този момент всички могат да схванат за персоналния живот на Харт и някои от най-големите му кавги.

В третия епизод от поредицата, който носи името "What Happened in Vegas ", се появява и брачната половинка на Харт, с цел да опише за един от най-съкрушителните интервали от брака им. Тя признава, че артистът й е изневерил до момента в който тя е била бременна в осмия месец, предава Tialoto.bg.

"Разбрах за всичко посредством известие. Дори не знам кой ми го изпрати ", споделя Енико Париш.

Тя прибавя, че някой й е изпратил видео от нощта, в което Кевин е бил с друга жена. "Бях бременна в седмия или осмия месец. Закусвах и, когато си отворих телефона, побеснях ".

Париш незабавно се свързва със брачна половинка си, с цел да му изиска пояснение за случилото се. Тя признава, че се е почувствала обществено унизена от Харт. "Всичко това беше в обществените мрежи. Казах му, че в случай че счита да продължава по този начин, аз няма да съм част от това ". Въпреки, че е била гневна, Енико се е пробвала да резервира успокоение, с цел да не навреди на бебето си.

"Мисля, че то беше единственото нещо, което ме крепеше тогава. Исках бебето ми да познава татко си ", споделя Енико. Тя обаче признава, че към този момент с Кевин са минали през този сложен интервал и артистът в този момент е по-добър брачен партньор. Париш даже е признателна за случката, защото това е направило бракът им по-здрав.

Изневярата на Харт се случи през 2017 година, а артистът призна за случката в Инстаграм и се извини на фамилията си. Сега той и Енико Париш са по-щастливи от всеки път и се грижат за сина си Кензо, който е на 2 години.

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР