Енгибар Енгибаров е новият старши-треньор на Витоша (Бистрица). 47-годишният специалист

...
Енгибар Енгибаров е новият старши-треньор на Витоша (Бистрица). 47-годишният специалист
Коментари Харесай

От Витоша потвърдиха: Енгибар Енгибаров е новият треньор на отбора

Енгибар Енгибаров е новият старши-треньор на Витоша (Бистрица). 47-годишният експерт ще размени на поста Росен Кирилов, който се раздели по взаимно съглаие с клуба при започване на тази седмица. Бившият национал на България подписа по-рано през днешния ден своя контракт, като идната седмица ще бъде и публично показан пред медиите.

Енгибаров е добре познато име в родния футбол, като има насъбрани над 150 мача в " А " група с екипите на Берое, Ботев (Пловдив), Славия, ЦСКА, Спартак (Варна) и Беласица (Петрич). Освен в елита, новият ментор на " тигрите " има още близо толкоз срещи и в " Б " група. Записалият един мач с фланелката на " трикольорите " бранител е играл и за немските Бохум и Гройтер Фюрт.

През сезон 2005/2006 Енгибаров дебютира като старши-треньор, откакто поема втородивизионния Дунав (Русе) с чиято фланелка поставя завършек на дейната си кариера. В интервала ноември 2015 - август 2016 е асистент на Николай Костов в Ботев (Пловдив), а от началото на предходната година до този май води Спартак (Варна). Именно Енгибаров бе индивидът, който върна " соколите " в професионалния футбол точно на 100-годишния им празник.

Ръководството на Витоша (Бистрица) приветства с добре пристигнал Енгибар Енгибаров и му пожела триумф.
 Енгибар Енгибаров смени Кирилов отпред на Витоша
Енгибар Енгибаров смени Кирилов отпред на Витоша

Енгибаров за последно работи в Спартак (Варна)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР