ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги беше вписана в регистъра по чл. 44,

...
ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги беше вписана в регистъра по чл. 44,
Коментари Харесай

Енерго-Про Енергийни Услуги е първият търговец на електроенергия с лиценз за обследване за енергийна ефективност


ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги беше вписана в регистъра по член 44, алинея 1 от ЗЕЕ за проучване за енергийна успеваемост и узаконяване на здания и в ре-гистъра по член 60, алинея 1 от ЗЕЕ за проучване за енергийна успеваемост на пред-приятия, промишлени системи и системи за външно изкуствено осветяване. Енергийният търговец разполага с нужните механически средства и специа-листи, които дават отговор на условията в Закона за енергийната успеваемост, оповестиха от компанията.

С това узаконяване компанията получава опция независимо да про-вежда енергийни обследвания на здания и промишлени системи, да удостоверява енергийни спестявания при крайни клиенти, както и да издава документи за клас на енергийно ползване на здания.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на своите клиенти цялостни решения в областта на енергийната успеваемост – от енергийни обследвания и монито-ринг до продажба на енергоспестяващи уреди и осветяване. За задачата ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага необятна гама от решения в посока оптимизира-не на енергийни разноски и запазване на околната среда. В портфолиото на ком-панията към този момент участват артикули и услуги като: енергоефективно осветяване, климатична техника, доставка и инсталиране на фотоволтаични централи за лично ползване на сила и комерсиална продажба, понижаване на загубите на електрическа сила в трансформатори и електрически уредби; реконструк-ция и замяна на ел. двигатели; разбори и механически решения за понижаване на разноските за реактивна енергия; ограничения по генериращи мощности; възстановяване на топлотехническите характерности на постройките.

Търговското сдружение на ЕНЕРГО-ПРО е първият търговец на електрическа енергия със документ за проучване за енергийна успеваемост. ЕНЕРГО-ПРО Енер-гийни Услуги беше пионер и при издаването на удостоверения за 100% зелена сила, основаващи се на гаранции за генезис от АУЕР. Качествено извършен енергиен одит и вярно осъществени енергоефективни мероприятия дават добра опция за отговорно потребление на силата и поредно нама-ляване на енергийните разноски. Компанията ще продължи да се стреми да въ-вежда новаторски, цялостни решения за своите клиенти.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР