Енергийният министър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката.

...
Енергийният министър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката.
Коментари Харесай

Петкова с коментар за скандала с ЧЕЗ, Гинка Върбакова и как Борисов е показал, че е истински държавник

Енергийният министър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила разяснява в утринния блок на Нова телевизия разяснява абсурдът с ЧЕЗ и с Гинка Върбакова.

„ Познавам госпожа Върбакова от 20 години. Запознахме се в София. Но в никакъв случай не съм предполагала, че ще бъда сложена в тази позиция – да съм министър на енергетиката, а мой прочут да се включва в такава една договорка. Подадох оставка, тъй като не желая името ми да се очерня и да се свързва с една такава договорка. Нито аз, нито министър Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, нито страната стоят зад нея “, безапелационна е Петкова.

Тя изясни, че договорката е една бизнес договорка, която просто е придобила необятна популярност. Министърът изясни, че страната няма по какъв начин да разяснява финансирането й, нито пък може да помогне то да бъде осъществено.
Петкова разясни, че след ескалацията на напрежението Бойко Борисов като един виновен общественик е потърсил незабавно контакт с Гинка Върбакова, тъй като желае българските жители да са спокойни. „ Знаете какъв брой чувствителни са всички българи на тематика енергетика.
Ние разбираме какви са страховете и опасенията на хората, тъй че вършим всичко допустимо те да бъдат минимизирани. Но не зависи единствено от нас, дали ще взе участие страната в договорката “, сподели Теменужка Петкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР