Енергичното дуо Branski и Vedran, познати като Брано и Ведран

...
Енергичното дуо Branski и Vedran, познати като Брано и Ведран
Коментари Харесай

Двама от членовете на Dubioza Kolektiv идват за специално аудио-визуално шоу в София

Енергичното дуо Branski и Vedran, познати като Брано и Ведран от известната група Dubioza Kolektiv, идват за особено аудио-визуално шоу у нас в ролята си на диджей и виджей, под името Diskobajagi.

На 10 май в столичния клуб „ Строежа “ двамата емблематични и добре познати членове на бандата ще изненадат почитателите с безусловно непредвиден и вълнуващ DJ и VJ сет, обещаващ доста танци и въодушевление за една страхотна петък вечер.

Те направиха „ скрито шоу “ в центъра на столицата

Дуото Diskobajagi показва онлайн пъстра комбинация от музикални жанрове, включваща всичко от рок до хаус, с неочаквани преходи към атмосферичен дръм'н'бас, демонстрирайки еластичност, фикция и отлични музикални умения.

Брано и Ведран преплитат по несравним метод музика и образни резултати, с цел да се получи едно наелектризиращо, танцувално и зареждащо аудио-визуално прекарване. Но това, което същински ги отличава, е майсторското включване на детайла на изненадата.

Те влязоха и в ролята на диджеи и бармани в столичен клуб преди огромния им концерт през юли

Всяко тяхно осъществяване е пътешестване към незнайното, а сетовете им са както звуково, по този начин и образно завладяващи, гаранция за неповторима атмосфера и доста танци в „ Строежа “. Това ще бъде второто посещение на Diskobajagi у нас след първото им показване в „ Терминал 1 “ преди тъкмо 10 години.

Билетите за аудио-визуалното шоу на Diskobajagi са на цена от 20 лева (предварителна продажба), а в деня на концерта - 25 лева Вратите на клуба ще бъдат отворени в 21 ч., а началото е оповестено за 22:30 ч. Афтър партито стартира след 2 ч. и е с вход 10 лева

По време на рестриктивните мерки групата е съумяла да приключи комикс, носещ името на бандата

А ако единствено двама от членовете на Dubioza Kolektiv не ви стигат, то цялата бандата в цялостен състав ще бъде в Созопол на 2 август за огромен концерт на стадион „ Арена Созопол “ по покана на „ Строежа “. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР