Енджи Касабие си навлече завистта на жените в къщата, още

...
Енджи Касабие си навлече завистта на жените в къщата, още
Коментари Харесай

Женска злоба! Ето защо Енджи Касабие вади очите на съквартиранките си:

 endji-kasabie-9

Енджи Касабие си навлече завистта на дамите в къщата, още щом се появи в луксозната си рокля на старта на шоуто. Диетоложката влезе в къщата с рекордните 10 куфара, цялостни с облекла на международно известни дизайнери, скъпи бижута и аксесоари.

Нито една от дамите във „ Вип Брадър “ не съумява да стъпи и на дребния пръст на ливанката във връзка с дрешник и жанр.

За похлупак, в снощния епизод мъжете в къщата избраха Енджи Касабие и за най- красивата жена в предаването.

Радостта й от успеха обаче беше помрачена от неприкритите офанзиви от страна на Сашка Васева, Джулиана Гани и Миглена Каканашева, които към този момент не си вършат труда да й водят дипломация.

Фолк ветеранката упрекна мъжете в къщата, че са чуждопоклонници и че са се наг*зили на арабите. Как могли да изберат Енджи, а не нейната другарка Джулиана Гани, недоволстваше дупнишката Мадона.

 endji-kasabie-6

Мис Силикон пък избухна в сълзи, че не я класирали на нито едно от челните три места. А вместо нея, дадоха бронзовия орден на Алекс Богданска, а сребърния на Мария. Гани обаче беше най- недоволна от избора на Енджи за кралица на хубостта в къщата, тъй като била доста ниска и нямала манекенки ограничения.

Мегз също мъчно прикрива завистта си към ливанската диетоложка. Още щом Енджи прекрачи прага на къщата, дизайнерка й пусна толкоз злорад взор, че не остана прикрит даже за феновете. Снощи пък, също очевидно гневна, че не е била класирана измежду първите три, Каканашева се заяде с Енджи, че чисти масата.

Сашка Васева също я накоха, че пръскала с препарат, до момента в който се храни. Но си пролича, че е ядосана по друга причина. Ливанката пък се опита да изясни, че го прави, тъй като по този начин или другояче, на масата постоянно има някой и няма по какъв начин да изчака всички да станат от нея.

Факт е, че диетоложката очевидно искаше да се покаже като стопанка, макар че явно не е. Но недомисленото й деяние подразни само Сашка и Миглена, които така и така й имат зъб през цялото време.

Така или другояче, сигурно скоро ще избухне нов жесток женски спор, като този път красивата ливанка и луксозният й дрешник ще се окажат в епицентъра.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР