Енджи Касабие, която е сред популярните у нас диетолози на

...
Енджи Касабие, която е сред популярните у нас диетолози на
Коментари Харесай

Енджи Касабие казва сбогом на всички досегашни диети и ги заменя с нещо ново

Енджи Касабие, която е измежду известните у нас диетолози на много звезди неотдавна направи огромно изобретение. 

Според Енджи Касабие, която е приключила Медицински университет и има ливански корени, храната е значима, само че основата на дебелеенето у хората идва от душeвността ни. 

Не толкоз количествата, а качеството и метода на хранене дефинира здравето ни. Нужно е да одобряваме храната с очите си, а след това със стомаха, всяко ястие е хубаво да се приема изглеждайки красиво приготвено и по-късно да го одобряваме постепенно, на дребни хапки, да дъвчем добре храната си. Когато ядем бързо и некачествено храната загнива и поврежда значими отгани - корем, вътрешности, черен дроб. 

Така метода на хранене, психическата ни настройка и навика, дефинират тежестта ни, а не ниско калорийните артикули. Всичко е в салдото, а диетите до момента са имали куп неточности разяснява диетоложката. 

Енджи Касабие има няколко книги и голям брой изявленията, работи с доста известни хора у нас, тя е потвърден специалист за здраве и хранене. Сега тя преглежда храненето от напълно друг нов ъгъл. Това ще помогне на мнозина в борбата с килограмите, а и е много по-лесен метод за здравословен живот. Хранененто като метод на живот, в основата е не рестриктивните мерки и глада, а единствено душeвността и положителния темп на живот. 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР