Емрах Стораро се представи задоволително добре по време на първия

...
Емрах Стораро се представи задоволително добре по време на първия
Коментари Харесай

Гонят Емрах от Dancing Stars заради лошо поведение?

Емрах Стораро се показа приемливо добре по време на първия лайф на " Денсинг старс ", където е измежду участниците. Но зад кулисите ситуацията е много друго и дребният наследник на Тони Стораро може да бъде изпъден дисциплинарно. 

Продуцентите на танцувалното шоу съжаляват доста за избора си да поканят дребния Стораро, защото за няколко седмици подготовки им стопил лагерите с безочливо държание и лекомисленост. 

Най-потърпевша е неговата партньорка по танци Веселена, която всякога го чака с часове в залата за тренировки. Емрах се е взел за огромна звезда и закъснява редовно, което изнервя всички забъркани в продукцията. А най-после се появявал с голямо забавяне и даже не се извинявал. 

Девойката, която се мъчи да го научи да танцува, се вижда в същинско премеждие с непослушния Емрах. Тя се жалвала пред продукцията, че сътрудникът й изобщо не слуша какво му се приказва и е напът да се откаже от него. 

Това негово детско държание евентуално ще му изяде главата. Ако продължи да е толкоз капризен, продуцентите ще вземат ограничения и ще го отстранен скорострелно от шоуто, а той за следващ път ще изложи известната си фамилия.

" Защо Емрах губи на всички времето? Закъснява за тренировки при момичето и ние би трябвало да гледаме просташкото му държание??? Има много уроци да учи, до момента в който стигне татко си и Фики като почитание и поведение пред хората ", гласи един от мненията в мрежата, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР