Емоцията е на най-високо ниво сред феновете на EastEnders, след

...
Емоцията е на най-високо ниво сред феновете на EastEnders, след
Коментари Харесай

Зрители на BBC EastEnders в сълзи, когато започва сюжетът за сексуалното насилие на Йоланд Труман

Емоцията е на най-високо равнище измежду почитателите на EastEnders, откакто Йоланд Труман беше полово нападната по време на частта от драмата на BBC One в сряда.

Любимката на почитателите, изобразена от Анджела Уинтър, е в основата на трогателен сюжет, до момента в който основаната в Лондон стратегия се занимава с постоянно скритото закононарушение, 10 години след личното тестване на Линда Картър в ръцете на Дийн Уикс.

В сряда (17 април 2024 г.) Патрик Труман (Рудолф Уокър) беше нащрек, като почитателите спекулираха, че той може самичък да вземе свещеник Клейтън (Хауърд Садлър), до момента в който целият фокус на брачната половинка му остана върху набирането на средства за църквата. Но вместо да бъдат събрани още веднъж, влюбените гълъбчета бяха раздрани, защото напрежението в последна сметка доближи кулминационна точка в това, че Йоланде забрани на другата си половина от събитието.

Последните няколко момента от подготовката за набирането на средства бяха в разгара си, като Йоланда беше над луната, защото Дени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР