Емоционалното шоу предстои и в София на 12 юни Кадифеният

...
Емоционалното шоу предстои и в София на 12 юни Кадифеният
Коментари Харесай

IMANY изправи на крака Античен театър Пловдив!

Емоционалното шоу следва и в София на 12 юни

Кадифеният глас на IMANY и невероятната атмосфера на Античния спектакъл в Пловдив подвигнаха на крайници над 3000 души по време на концерта нощес! Артистичната и енергична певица пя части от двата си последни албума и за първи път извърши тълкования на обичани и у нас песни като Human на Rag’n’Bone. Популярната ѝ You Will Never Know провокира бурни овации и накара хиляди гласове да запеят в синхрон с неостаряващото обичано парче. IMANY болести публиката с невероятната си и неспирна сила, тъй че всички танцуваха с нея до последно.

Един от най-емоционалните моменти от двучасовото шоу беше акустичното осъществяване на френската певица, за което светлините на Античния спектакъл угаснаха, а на сцената остана само китарата, столът и гласът на IMANY – незабравим даже и без микрофон. „ България, липсвахте ми, обичам ви! Вие сте моята уязвимост и постоянно, когато пея пред вас, се учудвам колкото добре познавате мен и песните ми! Ще ми липсвате още повече по-късно посещение! “, по този начин певицата разгласи края на международното си турне. Тя счита да направи пауза и да се отдаде на залужена отмора от сцената и време със фамилията си.

Последният концерт от международната обиколка на IMANY преди да приключи с изявите, ще бъде в София на следващия ден, 12 юни, в зала 1 на НДК. Билети към момента са налични в OMV, мрежата на Eventim и в билетен център НДК.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР