Емоционален дизайн и топ технологии, които можете да си позволите,

...
Емоционален дизайн и топ технологии, които можете да си позволите,
Коментари Харесай

Opel Enjoy - специални модели с ниски цени, голямо оборудване

Емоционален дизайн и топ технологии, които можете да си позволите, това е, което Opel желае да даде със своите модели. Производителят още веднъж акцентира това изказване с новите специфични модели Enjoy на Mokka, Crossland, Astra и Grandland.

Новият Opel Mokka Enjoy може да бъде поръчан от 23 190 евро и има общоприети 16-инчови алуминиеви джанти с дизайн на 5 двойни спици. LED фаровете обезпечават общоприета добра видимост начело, задните светлини също употребяват LED технология. Безопасността е нараснала от портфолио от асистиращи системи, което към този момент е необятно публикувано в базовия специфичен модел, вариращо от предизвестие за преден конфликт с автоматизирано спешно прекъсване в града и различаване на пешеходци до предизвестие за овакантяване на лентата, пътни знаци и различаване на унесеност. Интелигентният круиз надзор и ограничителят също са на борда. BT радиото със седем-инчов пъстър сензорен екран и изцяло дигитален екран с информация за лидера обезпечава развлечение по време на шофиране. За задвижването се грижи 74 кВт/100 к.с. 1.2 Direct Injection Turbo с шестстепенна механична скоростна кутия.

Започвайки от 24 380 евро, Opel Crossland Enjoy също предлага LED фарове, 16-инчови дизайнерски джанти и общоприети технологии за сигурност, в това число асистенти за лентата и различаване на пътни знаци. И тук мултимедийното радио, което е съвместимо с Apple CarPlay и Android Auto, и неговият седем-инчов пъстър сензорен екран обезпечават положително развлечение.

Версията Enjoy на Opel Astra, предлагана от 25 510 евро, сходно на Opel Grandland Enjoy (от 30 980 евро), има предизвестие за преден конфликт с автоматизирано спешно прекъсване, както и различаване на пешеходци, предизвестие за овакантяване на лентата, ограничаване на скоростта и различаване на унесеност. Освен това Astra Enjoy прави маневрирането още по-лесно със общоприет парк водач за предната и задница.

За да създадат дългите пътувания по-забавни и самостоятелни, както бестселърът в компактния клас Astra, по този начин и най-хубавият SUV Grandland разполагат с мултимедийни информационно-развлекателни системи на борда, които могат да бъдат налични посредством пъстър сензорен екран - в Astra с десетинчов екран, и посредством гласово ръководство със сдвоен смарт телефон с Apple CarPlay и Android Auto.

Леките алуминиеви джанти с пет двойни спици също акцентират визията на новите Astra и Grandland като специфичния модел Enjoy, 16-инчови за Astra и 17-инчови за Grandland. В допълнение, LED фарове и LED задни светлини обезпечават добра видимост от и към колата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР