Емоциите след домакинството на България срещу Черна гора в европейските

...
Емоциите след домакинството на България срещу Черна гора в европейските
Коментари Харесай

България - Черна гора: Какво казват цифрите след мача?

Емоциите след семейството на България против Черна гора в европейските квалификации са смесени. Различни мнения, разнообразни гледни точки, удовлетворени и недоволни. Нормално.

Какво споделят обаче цифрите след мача?
 България и Черна гора не се победиха - 1:1
България избави точката против Черна гора, Неделев с гол от несъществуваща дузпа за 1:1 на " Васил Левски "

Равенство за " лъвовете " на старта на европейските квалификации

Показателите не всякога са от определящо значение, само че въпреки всичко биха могли да дадат по-ясна визия за случилото се на тези, които не са следили съответния дуел.
 Снимка 413995
Източник:

Ето какво " приказва " статистиката след конфликта на Националния стадион " Васил Левски ":

ВЛАДЕНИЕ НА ТОПКАТА

България 63% - Черна гора 37%

Категорично превъзходство за " лъвовете " по този индикатор. Без две отзиви по въпроса. От самото начало на дуела, до последните му минути, гостуващият отбор очебийно разчиташе на контраатаки, без да се стреми да владее самодейността. Но както неведнъж сме ставали очевидци - този индикатор не всякога е безапелационен мотив за това кой е по-класният и мощен състав.
 Снимка 413984
Източник:

УДАРИ/ВЪВ ВРАТАТА

България 14/3 - Черна гора 8/4

По-скоро стеснителен индикатор. Да, налично е предпочитание, само че очевидно не и подобаващите умения в предни позиции. И класа. При противника ни ситуацията е 50/50, до момента в който единствено три точни изстрела от цели 14 опита е противен, алармиращ за селекционера сигнал, върху който наложително би следвало да се поработи в елементи.
 Снимка 413990
Източник:

ПОДАВАНИЯ

България 490 - Черна гора 302

По-скоро разумно, с оглед по-същественото притежание на топката от наша страна. Следващият параметър обаче е в превъзходен синхрон с този:

ТОЧНОСТ НА ПАСОВЕТЕ

България 81% (!) - Черна гора 69%

За първи път от много време насам процентът за отбора ни надвишава границата от 75. Цели шест пункта придвижване в позитивна тенденция, по отношение на предходния ни формален мач. Явно е, че е работено в тази тенденция. Ако това се съчетае и с възстановяване точността на изстрелите, националният тим ще бъде надалеч по-ефективен в предни позиции, а надлежно и като цяло.
 Снимка 413992
Източник:

НАРУШЕНИЯ/ЖЪЛТИ КАРТОНИ/ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ

България 14/2/0 - Черна гора 22/4/0

По-чиста игра от страна на " лъвовете ". И въпреки всичко имаше ненужни фаулове, които бяха осъществени в нежелана непосредственост до вратата на Николай Михайлов.

ЗАСАДИ/КОРНЕРИ

България 6/6 - Черна гора 3/4

Някои от най-сериозните рискове в срещата пристигнаха точно след осъществявания на статични положения, най-вече на ъглови удари. За страдание страничният съдия, намиращ се в лявата част на картината, излъчена от Българската национална телевизия, реши неколкократно да нажежи страстите и напрежението, вдигайки противоречиви, в случай че не и нереални, недействителни засади на Делев и Попето. Но при отсъдената в наша изгода дузпа и поради " чистотата " й, можем да кажем, по-скоро в кръга на шегата, че френската бригада се регистрира със солидна отплата на въпросните засади.
 Снимка 413993
Източник:

В умозаключение можем да обобщим, че тимът ни е стоял добре на терена, имал е самодейността, само че в предни позиции несъмнено има какво да се желае. Може би в идващия мач методът в офанзивата ни ще бъде по-агресивен, с потребление на друга композиция от нападателите, налични в отбора ни.
 С косоварите смешка не трябва!
С косоварите смешка не трябва!

Съперникът на България е извънредно рисков, тъй като просто няма какво да губи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР