Емо Къртицата подготвя Ергенино“! Здравенякът от Монтана публично обяви кастинг

...
Емо Къртицата подготвя Ергенино“! Здравенякът от Монтана публично обяви кастинг
Коментари Харесай

Емо Къртицата прави Ергенино

Емо Къртицата приготвя „ Ергенино “! Здравенякът от Монтана обществено разгласи кастинг за новия формат, който е негова концепция, родена след края на втория сезон на риалити предаването, отбелязало връх по гледаемост и мнения. „ Стартираме нашио Ергенин. Я ше съм лицето със 100% пълномощия. Всички правила ги променяме на секундата. Няма да съм аз Ергенина, тъй като не ставам за тая работа. Но който се навие да бъде, да му мисли “, разгласи в типичния си жанр и северозападен акцент участникът в „ Къртицата “. Каменов разгласява няколко клипа в платформата за видеосподеляне Ютюб, където интензивно се изявява напоследък, написа България Днес.

В тях участникът в сръбския „ Биг Брадър “, който бе изпъден, откакто натупа съквартирант дразнител, обществено разгласи стартирането на своя план, само че се отхвърли да влезе в ролята на Виктор и Евгени. Татуираният юначага към този момент е неразривно обвързван с „ Ергенът “. Емо Къртицата взе участие в последния клип на пайнерката Крисия Д, която не получи роза от Евгени и напусна шоуто преди финала. Веднага след излизането й от шоуто червенокосата хубавица промотира новата си ария „ Две дами “ с видео към нея. Любопитното е, че в клипа вземат участие силиконовата Габи, която хапеше с изявленията и държанието си, и учителката Ивелина.

Очаквано парчето е отдадено на Ергена, като в него се пее за подаряване на рози и отменяне на влюбена жена. Сюжетът на песента на Крисия Д с развива по мощно еротиче метод - наранената дам се впуска в нова обич с друга жена, като за мъже няма място в леглото при тях. „ Рози подарява обратно и напред “ и „ да гледаш две дами в легло, само че единствено да ги гледаш “ са изречения, кои незабавно приковават любознанието на меломаните „ Не желая розите от теж пази си ги за различен човек " поставя познтата на раздялата и лирическата героиня дефинитивно бие шута на изневеряващия обичан, който в клипа е изигран точно от Емо Каменов, нашумял с присъединяване си в риалити предаването " Къртицата “. Трите девойки не се тормозят да показват целувки и докосвания, евентуално с цел да потвърдят какъв брой са си близки, и не се интересуват от мъжа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР