Еминем разкри, че със Снуп Дог са прекратили спора си,

...
Еминем разкри, че със Снуп Дог са прекратили спора си,
Коментари Харесай

Еминем и Снуп Дог прекратяват враждата си след мозъчната аневризма на д-р Дре

Еминем разкри, че със Снуп Дог са прекратили " разногласието си ", откакто техният непосредствен другар доктор Дре е претърпял мозъчна аневризма предходната година.

" Казахме си: " Това е неуместно. Това е пъклен неуместно да враждуваме тъкмо в този момент ", изясни изпълнителят на песента " Lose Yourself " в предаването " Paul Pod: Curtain Call 2 " в сряда.

Еминем сподели, че не може да си спомни кой на кого се е обадил, с цел да стартира диалога, само че съобщи, че и двамата са се съгласили, че враждата не си коства.

" Мисля, че тогава имаше неразбирателство във връзка с присъединяване му в моя албум " The Mathers LP ", спомня си 49-годишният Еминем.

След като обаче Дре постъпил в болница, двамата оставили нещата в предишното и загърбили всевъзможни несъгласия.

57-годишният Дре беше приет в болница в Cedars-Sinai през януари 2021 година Докато се възстановяваше, музикалният магнат сподели в изказване за Page Six, че " се оправя отлично и получава отлични грижи " от медицинския си екип.

" Благодаря на моето семейство, другари и почитатели за поддръжката и положителните пожелания. Скоро ще изляза от болничното заведение и ще се върна вкъщи. Поздравявам всички страхотни медицински експерти в Cedars-Sinai ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР