Емилиян Гебрев е ръководител на организирана престъпна група вече шест

...
Емилиян Гебрев е ръководител на организирана престъпна група вече шест
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Гебрев е един от най-големите оръжейни бизнесмени в Европа

Емилиян Гебрев е началник на проведена незаконна група към този момент шест години. Той е един от многото случаи на „ каузи на трупчета ". Това сподели някогашният министър на защитата Бойко Ноев в предаването „ 120 минути " по бТВ.

Той дефинира Гебрев като един от най-големите оръжейни предприемачи в Европа. „ Заедно с държавните предприятия „ Сопот " и „ Арсенал " неговите компании, вършат България измежду първите страни по произвеждане на муниции в Европа. Значението на България за НАТО и Европейски Съюз е голямо ", безапелационен бе той.

Веществените доказателства, които са събрани по случая „ Гебрев ", се унищожават, съобщи Ноев. „ Делата се приключват. Снимки на гърмежите са унищожени някъде из Министерство на вътрешните работи. Доказателства са унищожени някъде из Министерство на вътрешните работи ", съобщи той.

„ Причината за тези гърмежи е, че тези, които правят тези дейности се усещат безнаказани. България е едно място, където могат да вършат каквото си желаят. Тези хора, които са потвърдени със своето наличие към гърмежите и отравянията, са оперативни служащи на съветските служби. Нищо от тях не се проверява ", уточни Ноев.

Бившият боен министър разяснява и решението на кабинета да изтегли Инвестиционната стратегия за рационализация на Българската войска, готова от служебния кабинет. По думите му военният министър Тодор Тагарев е прав, като е изискал да я изтегли, поради срещата на НАТО.

„ Проблемът не е, че е изтеглена, а дали ще бъдат обезпечени запаси за осъществяването. Ще ми се да бъда оптимист, само че надали ще бъде изпълнена ", заключи Ноев.

Според някогашния министър на защитата вее сме очевидци на еволюционен крах на Русия посредством и по причина на войната, която Путин стартира. „ Както и Пригожин споделя, паричната не е денацификация, не е опасност от Запада, а да се плячкоса и разграби страната от олигарси ", съобщи Ноев.

Според него развиването на обстановката в Русия ще бъде неподходящо. „ Това, което ще се случва там, би трябвало да бъде сдържано. Нямаме късмет, в случай че не сме дейна част от НАТО и Европейски Съюз. Президентът вижда това нещо ", акцентира Ноев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР