Емилия стопи двадесетина килограма само за една година. След като

...
Емилия стопи двадесетина килограма само за една година. След като
Коментари Харесай

Близките Са В Неведение, Не Могат Да Я Познаят! Вижте Какво Се Случи С Емилия Толкова Скоро След Раздялата!

Емилия стопи двадесетина кг единствено за една година. След като роди две деца от хазартния необут Коко Динев, певицата изпълня. Феновете даже и й се подиграваха, че наподобява на бъчва.

Последователите й също я подлагаха на критика, че върви с много прилепнали облекла и по тази причина напращелите й форми са грозни и стърчат отвред. След като получи много рецензии и отрицателни мнения за външния си тип, певицата се взе в ръце.

И стартира да отслабва със здравословен хранителен режим. Изпълнителката отстрани от менюто си сладките изкушения и тестени произведения, които обожава. От шоколада, който също бе неизменима част на нейното хранене, някогашната на Коко Динев, към този момент си хапва единствено черен.

Освен това Емилия не си разрешава да употребява тлъсто месо, а повече натъртва на пилешкото и пуешките деликатеси. Певицата се стреми да се храни повече със сезонни плодове и зеленчуци, като е лимитирала до най-малко и приема на алкохолни питиета.

Резултатите не закъсняха. Поп фолк дивата постоянно влиза и във фитнес залата. Упоритите тренировки и здравословния метод на живот са си споделили „ тежката дума ” и фолкаджийката към този момент е във форма. Сега към този момент може да се похвали с тяло като на двайсетгодишна, написа разкрития.ком.

Феновете не стопират да й се радват, а колежките от „ Пайнер ” пък й завиждат на упорството и на прелестните й форми.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР