Емилия се взе много насериозно Фолкаджийката се развихри и се нахвърли

...
Емилия се взе много насериозно
Фолкаджийката се развихри и се нахвърли
Коментари Харесай

Порасна й работата! Емилия захапа грозно младите си колежки


Емилия се взе доста насериозно

Фолкаджийката се развихри и се нахвърли на младите си колежки. Емилия ги атакува грозно, че са надъхани да реализират всичко в този момент и на момента. Не се стараят да вървят постепенно към славата, а се надпреварват да взимат всичко, което би трябвало и не би трябвало от живота.

 „ Младите не се интересуват от нищо, случило се преди време. Колко време сме били ние на сцената и по какъв начин сме постигнали триумфа си “, скочи против тях половинката на Жорж Башур.

Пайнерката се посочи, че постигнала триумфа си само с неизменност, самообладание и доста работа.

„ Според мен само постоянството подсигурява триумфа ти.На тези уроци са ме учили моите учители  в музиката. Постигнала съм всичко с труда си, дръзвам да настоявам.Всеки един от нас си има своите недостатъци и страхове, имам ги и аз, не върша изключение. Но в сложните моменти постоянно съм разчитала на своите близки, на брачна половинка, децата си и моите родители. За тях се пробвам да съм по-смела и да реализирам нещата в живота си с труд “, изфука се изпълнителката.

Само че в мрежата не й останаха длъжни.

 „ Както и на парите на богатите си мъже. Хайде, недей да се хвалиш, че всичко постигаш единствено с труда си. И с поддръжката на Коко Динев, в този момент и на новия ти мъж Жорж Башур. Що не се ожени за някой дрипльо, че тогава ще те забележим какъв брой смела, работна и упорита си “, накастриха я в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР