Емилия най-сетне се показа с новото си гадже Жорж Башур,

...
Емилия най-сетне се показа с новото си гадже Жорж Башур,
Коментари Харесай

Емилия показа гаджето

Емилия най-накрая се появи с новото си гадже Жорж Башур, за който приказва намерено повече от месец. Двамата обаче не бяха се показвали дружно до преди няколко часа, когато певицата пусна кадър с предприемача на страницата си във Facebook и му се изясни в обич. Досега всички фотоси на изпълнителката са с нейни почитатели, ловци на подписи и децата й като дребната Мира. "Любов, време е!!! Ръката, която в никакъв случай няма да пусна!!! ", написа Емилия.



Междувременно вестник „ Уикенд” писа, че Жорж Башур, е бил проучван от службите за сигурност през 2012 година като възможен гарант на бомбен атентат против ресторанта на досегашната половинка на чалга дивата Коко Динев. Това разкрили пред седмичника ченгета, разследвали преди време гърмежа в „ Кошарите “

Дни след бомбения атентат, състоял се на 15 август 2012 година в 4 след среднощ и опустошил огромна част от интериора на кръчмата в столичния квартал „ Лозенец “, антимафиотите засекли информация от свои източници в ъндърграунда, че бомбата може да не е поради бизнеса на Коко Динев, а поради любовен триъгълник. В този интервал Емилия към този момент се срещала скрито със сирийския предприемач, който е притежател на редица апетитни търговски и офис здания в София.

Русокосата чалга дива мъстяла с богатия арабин на Динев, който скоро след раждането на сина си Иван, почнал връзка с Преслава. „ През пролетта на 2012 година незнайни нападнаха Жорж Башур и му нанесоха побой, а малко след този случай, който не беше отразен в медиите, сириецът се обкръжи с защита. Още тогава се говореше, че инквизицията му е уредена от Коко, защото арабинът поддържал загадка връзка с Емилия. След това пристигна и бомбения атентат против „ Кошарите “, спомнят си ченгета. Пред проверяващите Коко Динев отрекъл да се познава със сирийския милионер, който му бил упоменат от антимафиотите като евентуален гарант на бомбата. Ченгетата имали информация от ъндърграунда, съгласно която Башур наел двама бандити от Враца да изпълнят мократа поръчка. В последна сметка следствието за гърмежа било прекъснато. Уплашената Емилия пък прекратила за дълго време срещите си с Жорж, като дори блокирала мобилния му телефон в контактите си, с цел да не й се обажда.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР