Емилия направи откровена изповед за своя съпруг Жорж Башур. Ангелогласната

...
Емилия направи откровена изповед за своя съпруг Жорж Башур. Ангелогласната
Коментари Харесай

Емилия взриви Башур

Емилия направи откровена изповед за своя брачен партньор Жорж Башур. Ангелогласната певица показа пред почитателите си в обществената мрежа какво изпитва към обичания си мъж, с който са семейство близо 5 години.

Бракът на певицата с предприемача буди огромна злоба от колежките й, само че пък на Емилия очевидно не й пука и даже в последните години се е отдалечила от средата на фолка и се вълнува само от своята работа, която е в голям напредък.

“Аз постоянно съм с него и той постоянно е с мен. Никъде не вървим един без различен, в случай че не е обвързвано с работа. Аз го обичам с цялото си сърце и той ме обича повече от всичко. Аз не мога без него и той е по този начин – не може без мен. Той се грижи за мен всекидневно, ежечасно, ежеминутно и освен за мен, само че и за цялото семейство. Аз!!! – Ужасно доста благодаря на Господ, че ме срещна тъкмо с него, че преплете орисите ни. Той е благ и от време на време непоколебим. Той не обича да се снима, само че е до мен и в този миг. Той е Моят Жорж и моето всичко!!! ” – написа тя в обществената мрежа.

Повод за тези трогателни думи бе Денят на влюбените, а почитателите на Емилия отвърнаха със стотици мнения и благопожелания да запазят любовта в фамилията си и да са все по този начин щастливи дружно.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР