Емилия и Жорж Башур дълго време бяха нещо като пример

...
Емилия и Жорж Башур дълго време бяха нещо като пример
Коментари Харесай

Разводът я съсипа: Емилия свали 15 килограма!

Емилия и Жорж Башур дълго време бяха нещо като образец за обич като в приказките. Той я " избави " от болката и самотата, породени от Коко Динев, а тя му беше кей и разтуха в нещастието със сина му Феди... Двамата се влюбиха, венчаха се, а след това пристигна и общата им наслада - дъщеричката Жоржина.

За жал обаче и тази сага завърши като основател за това е предприемачът. На Жорж му омръзнало от рутината на брака и почнал да залита настрана. Първоначално Ема се опитвала да си затваря очите, само че не издържала и почнали кавги, които приключили с молба за бракоразвод.

След всички тези проблеми, певицата, която дълго време не можеше да отслабне, се стопи. На рождения си ден преди броени дни, Емилия се появи отслабнала с едно 10-15 кг като наподобява безусловно на вейка. Да, тя получи букет и подарък от някогашния си мъж, с който връзките й са в пъти по-цивилизовани от тези с Коко, само че...

Башур се вижда с Емилия поради Жоржина и упорства двамата да запазят положителните си и другарски връзки. За певицата обаче това е съвсем невероятно, защото продължавала да обича мъжа си с цялото си сърце. А нейни близки се тревожат тези кахъри да не й докарат нервна рецесия.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: развод Жорж Башур Жоржина Емилия Емилия и Жорж Башур
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР