Емили Йорданова, която след изцепките си по пътищата стана по-известна

...
Емили Йорданова, която след изцепките си по пътищата стана по-известна
Коментари Харесай

Наистина ли? Емили Тротинетката напуска България

Емили Йорданова, която след изцепките си по пътищата стана по-известна като Емили Тротинетката, взе изрично решение за живота си през идната година.

Трансмомичето, което другояче си е момче, съобщи, че е решила изрично да се реалокира да живее във Англия, тъй като животът в България към този момент е станал нетърпим.

" Хора! Ще се наложи да се сбогувам с Родната България и за Замина да пребивавам във Обединеното Кралство,

надалеч от всички насмешки, потребления и подигравка!

Там животът ми ще се възстановява, ще стартира работа и ще се развъртвам пълноценно без проблеми! Решила съм го! ", съобщи русокоската, която от време на време се показва и като Емили Джоузефин Милс.

Тротинетката, която преди година реши да смени имената си, с цел да не помни вечно фамилията си, ще замине за чужбина с най-близкия си човек - Тихомир от " Фермата ". Преди това обаче има да свърши някои значими неща.

" След като продадем жилището, ще си направя интервенцията и ще заминем за Лондон.

Преди това ще отпътува първо при една близка другарка в Бостън, Англия, с която имаме връзки и връзка, ще работя с нея, ще си събера пари за квартира и по този начин нататък и по-късно ще се преместя да пребивавам в Лондон за непрекъснато ", споделя в изказването си Емили.

" Наистина през вчерашния ден осъзнах, че няма какво да ме задържи в България и по тази причина предпочитам да отида в чужбина, тъй като очевидно аз съм за там! Не ми върви в нищо в тази България ", оплака се още трансджендър активистката.

Тя посочи, че каквото захващала на родна почва, то не се получавало.

" Нито с книжката, нито с делото за имената, нито вършат интервенции, нито работа мога да си намеря,

нито НИЩО! Затова съм решила през 2025 година да кажа " Сбогом, България! " и " Здравей Англия! ", безапелационна е Емили, която преди време беше декларирала желанията си да заживява в Италия, където също има приятелки лесбийки.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР