Емили Тротинетката е станала жертва на черна магия! Това разкри

...
Емили Тротинетката е станала жертва на черна магия! Това разкри
Коментари Харесай

Емили Тротентката се ожали, че бивше гадже я омагьосало със зло чародейство

Емили Тротинетката е станала жертва на черна магия! Това разкри сензационно пред „ България Днес “ самото блонди.

Според Тротинетката ритуалът е бил осъществен от някоя Силвия. Емили обаче не издава повече детайлности. Приятели на трансмомичето разясняват, че става въпрос за някое от многочислените гаджета на Емили.

На злото вълшебство на засегнатото бивше гадже отдавала неприятностите, зачестили в живота й в последно време, Емили. През април тя се озовава в ареста на Второ РПУ в Пловдив дружно с Тошо Куката и Петко Чеченеца поради скандалния клип, в който се гаврят с 21-годишния Денислав Далчев в пловдивски мол. През септември в София ще се гледа делото против размирното блонди и влогърите от Града на тепетата, по което тримата са упрекнати в безчинство.

През лятото на предходната година обичаната на участника във „ Фермата “, някогашният културист Тихомир Мелиса Рангелов, изхвърча с тротинетката си при 100 км в час на Околовръстното шосе в София и се спря след няколко зрелищни виража в мантинелата. Тротинетката се отърва единствено с натъртвания и охлузвания по ръцете, краката и задните елементи, което е повече от знамение. В края на Пролетта на 2022 година пък тя бе блъсната от бус в региона на Петте кьошета в София. Тогава русокоската бе откарана в Александровска болница с мозъчно разтърсване.

Миналата година тъкмо по същото време пък бившето момче се оплака от обезчестяване с пенис колан в автомобил от дама, нейна другарка от Ботевград.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР