Емили Ратайковски обича да провокира по всякакъв начин, като любимият

...
Емили Ратайковски обича да провокира по всякакъв начин, като любимият
Коментари Харесай

Как Емили Ратайковски ядоса цял баскетболен отбор

Емили Ратайковски обича да предизвика по всевъзможен метод, като обичаният ѝ е по бански, несъмнено. Но също така моделът обича да посещава мачове от NBA в Ню Йорк и Лос Анджелис.

Послено Ратайковски притегли вниманието, когато бе на мач на Ню Йорк Никс в Madison Square Garden против Маями Хийт.

Тогава тя бе в компанията на Ирина Шейк, само че двете напуснаха залата много преди края на мача, когато Никс губеха с цели 21 точки. В последна сметка, тимът от Ню Йорк съумя да направи невъзможното и освен навакса разликата, само че и завоюва мача.

Действията на Емили Ратайковски обаче са ядосали управата на Madison Square Garden. Ето за какво тя към този момент няма да получава безвъзмездни билети за най-хубавите места - тези непосредствено до игрището. Ако желае, несъмнено, Ратайковски може да си закупи билети, само че като всички останали почитатели и няма да се употребява с привилегии.

Въпросните места са освен извънредно скъпи, само че и доста мъчно човек може да откри свободен билет за тях. Според Marca, моделът не е знаела, че е направила нещо неприятно и е оправдала ранното си потегляне с детето си.

Въпреки това има източници, които настояват, че Емили Ртайковски и Ирина Шейк не са изглеждали по този начин като че ли бързат да си тръгнат, като даже са се спрели да си създадат няколко селфита.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР