Емил Велев, който е последният наставник, извел Левски до шампионската

...
Емил Велев, който е последният наставник, извел Левски до шампионската
Коментари Харесай

Кокала: Стоянович в Левски ще е тотална грешка!

Емил Велев, който е последният ментор, извел Левски до шампионската купа, се разгласи срещу възможното предопределение на Славиша Стоянович за треньор на " сините ".

" Има футболисти на " Герена ". Контузията на един Боби Цонев не е повода, че играта на тима отиде на кино. Илиан Илиев беше разкрил тъкмо слабите звена на Левски и удари там. Направи ми усещане, че даже и с 10 индивида Черно море успяваше да пресира.

Ако се стигне до назначението на Стоянович, това ще е тотална неточност. Видяхме го към този момент. Той веднъж беше в Левски, разполагаше с доста мощни футболисти, а тимът беше на четвърто място. Освен това си потегли със скандал. За мен трябваше да се заложи на българин.

Аз не мога да се предложа самичък. Отделно знам, че съм неуместен на някои хора на " Герена ", само че незабавно ми излиза името на Ясен Петров. Той може да помогне в този миг доста. При него Левски играеше добре и влезе в групите на Лига Европа. Ясен е човек с огромен опит. Нито ми е братовчед, нито ми е родственик. Друг добър вид за треньор е Тони Здравков. Сухия знае нещата чудесно ", сподели Кокала пред " Мач Телеграф ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР