Емил Хумчев от Златоград е новият областен управител на Смолян.

...
Емил Хумчев от Златоград е новият областен управител на Смолян.
Коментари Харесай

Емил Хумчев от Златоград става областен управител на Смолян

Емил Хумчев от Златоград е новият регионален шеф на Смолян. Той ще наследи поста от съпартиеца си Стефан Сабрутев - длъжностен регионален шеф, и от съгражданина си Недялко Славов, който бе титуляр на този пост в последните 6 години. Днес Министерският съвет взе решение за освобождение и назначение на деветима регионални шефове в страната.

Хумчев е от квотата на " Българска социалистическа партия за България ". Той беше лидер на листата на обединението за Смолянска област, само че не съумя да завоюва депутатско място с гласовете на 5 156 гласоподаватели.
Министър Събев: ЖП линия Асеновград-Смолян-Гърция!? Не е обсъждано такова нещо
Към момента няма направено настоящо изследване по отношение на опциите за изграждане на железопътна линия, която да свърже градовете Асен...
Прочети повече
" Българска социалистическа партия за България " се класира на четвърто място в региона, само че при разпределението по метода Хеър Ниймайер четвъртото депутатско място отиде при " Демократична България " и Зарко Маринов стана депутат. 

Емил Хумчев е роден през 1975 година в Златоград. Възпитаник е на СПТУ по туризъм в Смолян. Той е бакалавър по специалността " Организация и ръководство на туристическото обслужване " и магистър по " Мениджмънт на хотелиерската и ресторантьорската активност " от Югозападния университет " Неофит Рилски " - Благоевград.

Работил е в частния бранш, имал е лична компания. Бил е общински консултант в Златоград. От 2019 година е ръководител на Общинския съвет в Златоград. По-рано, в продължение на година и половина е бил зам.-областен шеф. За малко - от 2015-то до 2017-та година, е бил в борда на шефовете на фармацевтичната компания " Алианс Сървиз “ АД.

Член на Българска социалистическа партия от 2006 година Трети мандат е в Националния съвет на Българска социалистическа партия, от една година е в Изпълнителното й бюро. В Управителния съвет е на Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки в Република България.
Военните ревизираха дали може да се инсталира мост към Триград и отсякоха: Не!
С специалисти от Министерството на районното развиване и от строителни войски през днешния ден ходихме на място, с цел да преценяват дали е допустимо да п...
Прочети повече
Хумчев е фамилен, с двама сина – на 11 и на 21 години.

Според променените, гласувани на последното за предходната година държавно съвещание, регионалните шефове, като се изключи огромните градове, ще са с по един заместител. В случая за Смолян той ще е от квотата на " Продължаваме промяната ". 

Припомняме, че Хумчев участваше в договарянията за сформиране на държавно управление сред четирите партии - " Продължаваме промяната ", " ИТН ", " Българска социалистическа партия за България " и " Демократична България ". Той се включи в полемиката по целите на туризма.

Открои краткосрочните ограничения на „ алените “ в бранша: опазване на 9% Данък добавена стойност за заведенията за хранене и заведенията, както и за останалите типове туризъм, 60/40 да се върне в остарелия вид, безвъзмездни бързи проби по европейска стратегия за клиенти на хотели и заведения за хранене, които не имат зелен документ, енергийна отплата за бизнеса, основаване на онлайн визов център и краткотрайно заледяване на активността за неработещи туроператори и турагенти за период от 1 година. 

Още от СМОЛЯН:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР