Емил Чолаков не издържа и година далеч от телевизията. В

...
Емил Чолаков не издържа и година далеч от телевизията. В
Коментари Харесай

Емо Чолаков няма да напуска летището, ще работи и на терминала, и в Нова

Емил Чолаков не устоя и година надалеч от малкия екран. В края на април 2019-а той напусна Би Ти Ви, а тези дни от Нова тв оповестиха, че е почнал работа в тяхното шоу „ Един за различен ”, което потегля от 22 февруари. Това е риалити за двойки, които ще живеят под общ покрив, а любовта им ще бъде подлагана на разнообразни тествания.

„ Мамо, отново сме по малкия екран ”, разгласи в присъщия си закачлив жанр Емо Чолаков в първото си тв изявление откакто бе оповестено, че точно той ще бъде водещ на предаването. Името му се пазело в загадка безусловно до последния миг. Дори Виктор Николаев и Аделина Радева – водещите на утринния блок на Нова „ Здравей, България ”, където той даде изявлението, не знаели с кого ще беседват. Казали им единствено, че техен посетител ще е „ новият водещ ”. Научили името му едвам когато пиарите на Нова го оповестили публично в общественото пространство.
Още през есента стана ясно, че Емо Чолаков изпитва жестока носталгия по телевизионната популярност. Говори се, че откакто напуснал Би Ти Ви, синоптикът е стартира работа по специалността си на летище „ София ”, от която печелел доста повече в сравнение с от медията. Но не можел да прежали светлините на прожекторите. Известно време се навърташе към остарялата си работа, само че по този начин и не се завърна на екран там. Затова пък към този момент има опция да се изяви на ново равнище – като водещ при съперниците от Нова.

Чолаков обаче нямал желание да напуща работата си на летището, където без необикновен напън получавал над 4000 лв. заплата. Той щял да съвместява двете си позиции по едно и също време, настояват източници на „ Уикенд ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР