Емери Смит: Изследвал съм извънземни НЛО, които ще променят света!“Емери

...
Емери Смит: Изследвал съм извънземни НЛО, които ще променят света!“Емери
Коментари Харесай

Емери Смит: Изследвал съм извънземни НЛО, които ще променят света

Емери Смит: „ Изследвал съм извънземни НЛО, които ще трансформират света! “Емери Смит, някогашен полеви доктор на Военновъздушни сили, прочут още като „ Доносникът на черния план “, твърди, че е работил в надълбоко подземно биологично оборудване, ситуирано в Съединени американски щати.Емери дава подробни сведения за аутопсия на над 3000 екземпляра от извънземни типове, от които над 1200 съвсем цели тела. В резултат на това се получават нови сведения за големия брой извънземни типове, с които споделяме нашата Вселена.Той твърди, че се работи върху извънземни технологии, събрани от извънземни същества и техните аварирали или пленени галактически кораби, които биха трансформирали света, какъвто го познаваме.

 Емери Смит
Емери СмитПрез 1990 година, откакто минава през разнообразни военни стратегии, Емери става деен чиновник в Съединени американски щати, в Lackland AFB, Сан Антонио, Тексас. След това е пратен в Kirtland AFB в Ню Мексико, където работи и отвън базата в UNM Hospital като хирургичен помощник и фелдшер.Във видеоклип, оповестен в ЮТуб, той прави редица невероятни разкрития, в това число, че извънземните „ летящи чинии “ са най-вече „ органични и свързани с водача “, в тях могат да бъдат „ вливани живот и просветеност “ и „ да трансформират формата си “.
Смит оповестява, че във военновъздушната база Къркланд в Ню Мексико, Съединени американски щати, има голяма ултрасекретна секция.Емери споделя:„ Бях очевидец на доста разнообразни обекти в тези Проекти, в действителност работех с обектите и телата, тъй като те са свързани.Голяма част от НЛО са от органически материал, което значи, че единствено водачът на тази раса може да ръководи обекта, заради честотата на генетичната им ДНК и честотата, която излъчват. Това е нещо като да имате домакински любим или кола, която дава отговор единствено на притежателя.Този ​​тип НЛО са толкоз невероятни, че нормално се вършат в Космоса посредством хармоници и периодичност. Всъщност, по този начин те дават “живот “ на обекта, вграждат му изкуствен интелект или схващане, или и двете. След това го свързват с водача или пасажера. ”Четете още: Пилот на американския флот: `НЛО към този момент са нещо всекидневно за нас!` (видео)Смит твърди, че е работил върху голям брой разнообразни типове свалени „ летящи чинии “, които към 30 години откакто са били „ хванати “ непрекъснато „ излъчват невероятна галактическа сила “.Той прибавя:„ Разбира се, постоянно има типичен сфери, яйцевидни форми и дискове.Има и други НЛО, които са междуизмерни и могат да трансформират формата си. Те могат да дойдат под формата на светлина и да трансформират атомната си конструкция, с цел да станат твърди. Тези типове обекти са доста по-напреднали, в сравнение с ни се показват от поп културата и малкия екран. ”Смит твърди, че тези технологии, които са „ хиляди години напред “, са надълбоко скрити от обществото. А огромните компании се борят, с цел да се докопат до тези познания.Гледайте интервютото с Емери Смит:
Той споделя:„ Всъщност, някои от тези обекти могат да стават междуизмерни и да трансформират формата си, като очевидците не знаят какво се случва. След това, още веднъж да се върнат в разнообразни светове, разнообразни измерения и в разнообразни елементи на Вселената.Те имат своя лична атмосфера, лична гравитация, имат лично малко пространство, което са проектирали, с цел да ги държи изцяло капсулирани в него.Те към този момент са усвоили телепортацията, с цел да може тялото да се свие в личното си витално пространство. И по тази причина могат да изминат милион благи в час и да създадат внезапен завой надясно, тъй като не го усещат.Защото те са в техния личен измерен холографски свят, където попадат под техни научни логаритми. “

 emery smith 600x365 - Емери Смит: Изследвал съм извънземни НЛО, които ще трансформират света (видео)
Смит споделя, че повода, заради която желае всичко това да стане обществено притежание е, че извънземната технология може изцяло да промени човешкия живот, най-много тъй като предлага безвъзмездна сила и новаторска медицина.Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР