Емердейл излъчва ужасяващи сцени следващата седмица в сапунената програма на

...
Емердейл излъчва ужасяващи сцени следващата седмица в сапунената програма на
Коментари Харесай

Подлият Том Кинг на ITV Emmerdale се нахвърли в ярост, докато лъжата на Бел Дингъл гръмна

Емердейл излъчва ужасяващи подиуми идната седмица в сапунената стратегия на ITV, до момента в който Том Кинг се нахвърля, откакто не съумя да резервира контрола над брачната половинка си Бел Дингъл.

Героят наложително управлява жена си в продължение на седмици, като тя не може да види какво се случва. Тя сложи под подозрение част от държанието му, като го извика за разкопки в фамилията й, той се намеси в работата й и той също счупи украшението, което съдържаше праха на починалата й майка.

Но незабавно откакто се изправи против него, Скоро Бел остава да се извинява и да моли за амнистия, защото Том съумява да я манипулира да мисли, че бърка. Твърдейки, че се усеща обезпокоителен, когато е към нея и се държи по този начин, като че ли той е този, който живее в боязън, проектът на Том да изолира и управлява Бел наподобява работи, защото той продължава с гнусните си мнения и държание.

Наскоро феновете го видяха да се намесва с нейните бизнес проекти и даже да саботира договорка, която Бел имаше със Су...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР